Скъпи наргилета в намазани заведения принудиха столичанин да пуши обикновени цигари

Jun 6, 2016     zhelyo     11425
SHARE-НАТА ТРАГЕДИЯ, ДЕСЕТОРНА ТРАГЕДИЯ - В традиционния месец на социалните не!справедливости, нова покъртителна история за трудностите на средностатистическия български лоулайф да бъде успешен хайлайф умилиха четири жени на средна възраст в социалните мрежи. 


Сийвайки традиционното си за началото на летния сезон шесто голямо уиски в елитно столично заведение, Сийка И. забелязала, че господинът до нея стои помръкнал, усуква цигара между пръстите си и гледа умърлушено като субмисивна жена, нехващана за гушата от мъжа си поне месец. Потресена от липсата на традиционната пластмасова фасада, "над-нещата" маниери и така нетипичното в тези социални среди изразяване на емоция, различна от "оф, в т'ва мохито ягодите май не са био", 42-годишната рентиерка и героиня от редица Не!Новини се почувствала задължена да разнищи мистерията, забулена около мъжа в жълтата риза*. 


Оказало се, че цените на наргилетата-калашници в заведението са непосилни за финансовите му възможности, тъй като макар и без да вървят в комплект с дибидюс-портрет на Иво Карамански в анфас, алтернативната им цена от 40 чийзбургера или едномесечен наем в студентско общежитие (все продукти с по-висок приоритет в частната му потребителска кошница) го оставят без друга алтернатива, освен да тютюнопуши обикновени цигари на обществено място, в разрес със законите на страната. 
Светски хроникьори твърдят, че трогната от душевните му терзания, абсурдно приоритизиране, и леко възбудена от плебейския му произход и живота на ръба на правораздавателната система, Сийка предложила на мъжа с жълтата риза да си дръпне от нейното наргиле колкото пъти желае, при това - предлагайки му персонален мундщук, в замяна на скромно позиране за има-няма 450 снимки в Инстаграм през оставащите часове от вечерта. 


*Век по-късно изразът ще се превърне в нарицателно за страдание и висша форма на личностна драма


Цони

Как ще помогнете на клетника?

Избери отговор!
Край