Нацията прие нови цени на тока, ще плаща наполовина

Sep 29, 2021     zhelyo     9698
ПРЕД ВХОДА НА ЕДИН ПО-ОРГАНИЗИРАН БЛОК - Нацията се събра и заседава 47 минути по темата за цените на електричеството за бита и индустрията.

Взето бе решение от 1 декември цените на тока да бъдат наполовина, а за платена в срок сметка да може да се спечели 1 от 1000 ключодържателя, 45 туристически раници, 10 блутут колонки и голямата награда - уикенд за двама в Пампорово.

"Разгледахме различни предложения и обосновки за това цените да тръгнат нагоре, да останат същите или да поевтинеят. Все пак трябваше да балансираме между желанието да не плащаме нищо, но и да сме реалисти със световното състояние на енергетиката, затова стигнахме до балансирано и честно за всички страни решение" - обяви представител на домсъвета, живущ на 3-ия етаж вляво, ако се гледа с лице към входа, иначе отдясно.
По този начин се стигна и до умерено решение за предстоящата тежка зима - ако цените на електричеството станат по-ниски, е възможно цените на продуктите и суровините да паднат.

"Но да не стане така, както се случи с падането на ДДС за кръчмите и резкия скок на цените в тях миналата година" - развика се една луда с котки от 5-ия етаж, на която не бе обърнато внимание, защото не е плащала за асансьор от 2017-та.

Как се решават цените на електроенергията?

Избери отговор!
Край