Нацията не може да се събуди, няма достатъчно снимки с кафе във фейсбук

Dec 5, 2012     zhelyo     4981
Необичайно висок брой недоспали и прозяващи се хора се срещат днес из повечето места в страната и предимно офисите с компютри. Оказа се, че причината за това е изненадващо малкият брой споделени снимки на чаши с кафе в социалната мрежа фейсбук.

 

Скролнах 3-4 пъти до последните постове от снощи, няма нито една чаша с кафе! Как да съм адекватна сега?! То е ясно, че ще се спи на работа, но няма да е приятен сънят!”, оплака се лелка, която дори не подозира, че огромна част от генерирания във фейсбук трафик, се дължи на нея.
 

Междувременно в социалната мрежа набира сила група, която настоява за забрана за споделянето на малоумни снимки и най-вече фотографии на котки. “Познавам двама човека, които са алергичи и умряха от уж безобидни снимки на сладки котенца”, аргументира се един от създателите на групата. Мнозина се страхуват, че в съвсем скоро време истинския смисъл на интернета ще бъде заменен от кафета, бебета и котки.

 

Докато стотици постващи снимки на разнообразни кофеинови напитки се оправдаваха за днешното положение с невероятни аргументи, че са имали работа и са нямали време за фейсбук, много хора избраха да скрият от фийдовете си всичката нелепост с по-малко от 3 клика на мишката.

 
beasta

Добро ли е утрото, ако лайкнатите от вас страници не поздравят?

Избери отговор!
Край