МВР-София издирва очила за цензуриране

Jul 7, 2011     zhelyo     2944
От пресцентъра на куки...така де, СДВР, съобщиха, че вече 24-ти час издирват изключително ценните очила за цензуриране, подарени на виден столичанин от любими хора с благи усмивки и общо взето среден размер ръце. 
За последно последните (все такива да ги редя) са забелязани в крадливите ръчички на тесногръда* сервитьорка в столичен фолк-клуб(очилата, не любимите хора), направил си несретна правописна шега с името на френско градче за френски крале (клубът, не че сервитьорката е била Дана Интернешънъл).След като от предишното изречение не излезе нищо, полицията е задържала за разпит някои от присъствалите субекти, с надежда техните показания да помогнат за разрешаването на случая. До момента е известно, че по спомените на очевидци**, очилата са 1 бр. и за последно са били загнездени на главата на техния новоизлюпен притежател. След този етап спомените са постепенно изместени от махмурлук, премрежен поглед и сдрани гащи, или с други думи - от не най-обещаващите фактори за разкриване на едно престъпление. 
Полицията умолява гражданите, които имат информация за очилата да се обадят незабавно в най-близкото районно управление или да викат по-силно от балкона, "па к'вот стане". За по-неосведомените сред тях пускаме кратко описание на липсващия артефакт, който освен това се отличава от другите бройки от същия продукт по миризмата на бърбън и отпечатъка от клюн на птеродактил на мястото за нос:


Очилата за цензуриране имитират лентата за цензура, която всички ние сме виждали по време на филми, клипове или снимки, на които заснетите лица не желаят самоличността им да бъде разкрита. Много по-лесно е също, ако освен това, носещият ги няма други отличителни белези, които биха го откроили от тълпата - шкембе тип 500, възпалено трето зърно, крив нос, шести пръст с хигиенен нокът на ахилеса или издайнически очертан винкел в джоба. Също така очилата за цензуриране могат да бъдат използвани само за снимки и клипове в анфас, защото в профил носещият ги изглежда като нелеп дебил, със залепена черна пластмасова летва за веждите. Това противоречи  на предназначението на продукта и може сериозна да навреди на репутацията на потребителя! 
След този анонс е редно да бъде отбелязан и официалният край на периода, в който е обществено допустимо брането на срам и логичното му преливане в сезона на бране на ядове. Циписек! 
*Правилният епитет може би е "неедрогърда" като евфемизъм за "безцица". Опа...
**Току що открих точно колко погрешен е изразът "очевидец" в случая, споделете мнение след прочитане описанието на продукта. 

 

Цони

Къде са очилата, айде казвайте, да не почернее пред вас от G-класи?

Избери отговор!
Край