Малчугани намират торба с пари, не я връщат

Sep 7, 2009     zhelyo     4531

Странен инцидент се случи в късния неделен следобед, проплака пред Не!Новините добре организирана група за отвличания. Бандитите били напът да вземат откуп за поредната си жертва, когато в сценария изневиделица се включил малчуган в предучилищна възраст.

 

Апашите дали инструкция на жената на отвлечен от тях софийски бизнесмен да изхвърли парите за откупа от дясната страна на влака Кардам – Бело поле в уречен момент – когато влака достигне скорост 73 км/ч и 5 минути след като машинистът изпсува на майка по току-що разминат гъсто населен ромски квартал. За нещастие, точно по това време там се оказала група хлапета от близкото село Чурек, които запълвали скучния неделен следобед с поставяне на монети по жп-релсите. Техният тартор, 5 годишният Спас Кацимерски, поел нещата в свои ръце и веднага обследвал изхвърлената черна чанта adibass. Намирайки вътре крупна сума в чужда валута, макар и от село, детето много добре знаело как да постъпи - 5 секунди след този момент от него и връстниците му вече нямало и следа.

 

Неприятно изненадана, групата за отвличания не успяла да реагира адекватно и така останала без плячка. Опитът им да открият децата в селото ударил на камък - родителите отказали всякакво съдействие с мотива, че имат по-важна работа от това да следят изкъсо децата си и затапили разбойниците с обезкуражаващото „Оти шо?“. Напълно обезверени и скандализирани от липсата на всякакви скрупули у подрастващите, престъпниците взели решение да се оплачат на Бойко Борисов като един справедлив коректив. „Хиляди левове за техника и подготовка отиват по дяволите заради лошото възпитание на група деца! Караме джиповете си по магистралите на тази държава, а в замяна получаваме това. Тя ни е като мащеха, това вече не се трае!“, изразиха възмущението си опарените бандити. Те дори планират да се откажат от този бизнес и да отворят верига целодневни детски градини, където да могат да участват директно във възпитанието на бъдещето на нацията.

 

По този случай на дръзко посегателство срещу българския бизнес веднага е разпоредена проверка, сподели самият Борисов на нарочна пресконференция за български и световни медии. За да могат да хванат следите на хлапетата се планира мониторинг на икономиката в региона – ще се следи за големи количества закупени елекронни игри, ледени сокчета, бонбони Харибо и друг подобен детски разкош.

 

Запитан от наши по-съобразителни колеги дали все пак и за групата за отвличания няма да има последствия, новият ни премиер намерил отговор, забранявайки думата „последствия“ и пробутвайки шега, на която се засмели 94% от присъстващите жени. Останалите 6% просто го гледали прехласнато и не слушали какво точно казва.

 

Очаква се разрастващият се екип на Не!Новините в лицето на SSLYUBO, окрилен от ес ес дръзновение и вродено безрезервно желание за възход, скоро да зачекне логичния въпрос за липсата на ценности и висок морал у младите българи и другите етноси, населяващи страната на Кондьо, Азис и Ерик Екзотик.

 

zhom
Край