М-Тел обеща да не взима по 7 лева от всеки свой потребител, за да плати новото си лого

Sep 25, 2012     zhelyo     4704
Мобилният оператор М-Тел, който промени визията на своя бранд, обеща да не взима по 7 лева от своите потребители, за да покрие разходите си по деянието.

 

"Ако има случайно някакви 7 лева отгоре на сметките ви, то няма да е заради разходите ни, а просто защото сте си забравили включен интернета, не сте си прочели условията или е станала непоправима грешка в системата" - успокоиха от М-Тел.
 

Сред потребителите се появиха опасения, че новото лого представлява таен илюминатски код, който прави договорите им безсрочни и непрекратими, освен с тежка бюрократична процедура и глоба с размерите на два-три първородни сина. От компанията опровергаха това и обясниха, че новата визия е с цел само да обърка в продължение на месеци хиляди хора, търсещи клон на М-Тел по улицата.

 

Същевременно представителите на ръждивата тел за чистене на тигани без тефлоново покритие се заканиха да съдят М-Тел за използване на визията им в новата си марка.

 
В други новини от сферата на мобилните комуникации - потребител на Виваком успял да проведе за първи път разговор с приятел, след като за 3 години телефонът му непрестанно звънял с оферти от компанията да премине на друг, по-изгоден и скъп тарифен план.

 

zhelyo

На какво ви прилича новото лого на М-Тел?

Избери отговор!
Край