Коледният дух нападна жестоко месец ноември

Nov 27, 2011     zhelyo     2005
По първоначални данни заподозряният е бил забелязан преди седмица в големите градове на страната.

 

Нищо неподозиращият ноември беше нападнат и обезобразен чрез хладнокръвно използвана коледна украса.
“Отвсякъде висяха лампички и  снежинки... никога не съм предполагал, че е способен на подобно нещо, винаги е изглеждал толкова весел, купонджия!” – сподели втрещен очевидец и познат на извършителя.

 

Жертвата е получавала множество заплахи по витрини и билборди, а дълго преди това е била тероризирана с целогодишно висящото коледно сражение по главните улици, спомен от миналите и по-миналите и по-миналите коледни набези.

“Така не се живее! “ – бяха последните думи на Ноември и с тях окапаха и последните есенни листа, за да бъдат заменени с тежки гирлянди.

 
Безочлив беше коментарът на престъпника, според когото никой нямал нерви да чака чак до края на годината, за да си получи подаръците и затова тази година Коледа се мести по-рано.

“ И без това през декември има достатъчно други празници, а ноември се разминава безнаказано всяка година. Дойдох, за да сложа край на това безумие!”

 

Ентусиазъм обхваща студентите, които ще получат авансово топли чорапи и някой-друг лев от баба, който да изпият на 8-ми декември.

 
EvAla

Знаете ли отговора на тази анкета?

Избери отговор!
Край