Заради дъждовете - Карбовски с нова инициатива, строи свой Ноев ковчег

May 15, 2014     zhelyo     4425
KLETA MAJKA BALGARIQ - Журналистът и спасител на църквите и манастирите от собствените им пороци Мартин Карбовски обяви, че започва строеж на нов Ноев ковчег заради проливните дъждове в страната.


"Очевидно е, че содомизацията на света е ядосала Всевишния, който ще приложи схемата с потопа. Затова оставям гоненето на педерастите от църквата за момент и ще скова огромен кораб, за да спася праведните хора и животни, които да населят Земята с разкош"  - сподели TV-журналистът.


Според него потопът отново е на дневен ред, тъй като най-засегнатите от разврата земи са ниски - Холандия, Великобритания и Слънчев бряг.
"Ной е имал ограничен ресурс и е спасил само семейството си и по две животни от всеки вид. Аз се надявам ръководството на TV7 да отдели достатъчно средства, за да спася доста повече, но това подлежи на преговори" - разкрива Карбовски, инвестирайки собствени пари в първите си покупки на дъски и пирони.


На круиза в новия Ноев ковчег вече се е записал Волен Сидеров, докато междувременно националистът Павел Чернев умува как да удави делфините, след като те се оказали просто гей-акули.


zhelyo

 

Ще ви вземе ли?

Избери отговор!
Край