Иван Гешев потърси убежище от мафията в посолството на САЩ

Mar 17, 2023     zhelyo     5162
УЛ. КОЗЯК - След няколко неуспешни опита да се справи с организираната престъпност в България, главният прокурор Иван Гешев потърси убежище от мафията в посолството на САЩ.

Според източници, Гешев е заявил, че се чувства застрашен от мутрите, които разполагали с неограничен финансов ресурс и наркотични вещества, с помощта на които да станат смели и непредсказуеми.

"Няма да се дам на олигарсите и мафията, нито на техните слуги. Аз съм един обикновен административен ръководител, но явно много ги притеснявам с високите си резултати и задушаването на престъпността. Аз съм диаманд, изваян от Бога, и се надявам лично лидерът на Свободния свят г-н Джо Байдън да ме защити в този напрегнат момент" - сподели Гешев, отключвайки си сам посолството късно снощи, за да пренощува на сигурно.
Обвинител №1 решил да се скрие в посолството на партньорската държава и да поиска политическо убежище, разчитайки че ще бъде припознат като един от многото български Навални. Той се надява, че американските дипломати ще му помогнат да се защити от организираната престъпност и да започне да води нормален живот като обикновен гражданин.

Според надеждни източници, Цветан Василев от Белград, Васил Божков от Дубай и Ружа Игнатова от Атлантида са вложили огромни финансови ресурси, за да дестабилизират България и да осъществят пълзящ преврат чрез свои криминални и политически пионки.

Очаква се САЩ да наложи санкции срещу българската мафия и да я добави в списъка Магнитски, за да засили подкрепата си към главния прокурор на България.

За кого са американците?

Избери отговор!
Край