IT-фирма със смела мечта - да разшири екипите си от Mid-level и Senior .NET developer-и в Люлин

Jul 18, 2017     zhelyo     15621
Следният текст съдържа следи от реклама с крайна цел откриване на лица и трудоустрояването им.


ЛЮЛИН 6 - Нов дързък проект на световния технологичен фронт този път привлича погледите към България.
 

Базираната в Люлин 6 компания SmartIT планира съвсем скоро да доведе в легендарния столичен квартал още старши разработчици, знаещи какво значат комбинации от букви като .NET, SQL, C#, ESB.
 
Mid-level и Senior Developer-и са нещо като Йети за люлинчани, които не вярват, че съществуват същества, разбиращи от работи като Polymer, Web API, SignalR, RabbitMQ, WCF. Ако успеем да докажем на Люлин, че съществуват, ще тласнем цивилизацията към нови висоти. Това ще е равносилно на заселване на град с размерите на Петрич на Марс” - тълкуват новината експерти.
 

Компанията разчита да привлече разработчиците с невиждани за люлинчани методи като работа по сложни проекти, ускорени възможности за развитие, много технически обучения и свежи колеги, правещи работната среда ведра и приятелска. Също така се разчита и на страничния ефект на еуфория и необяснима радост към живота, свързани с ежедневното преминаване през Големия ускорител за елементарни частици на бул. Царица Йоанна.
 

Привличането на такива специалисти в такава локация бе считана за утопия само допреди няколко години, но все по-бързото развитие на компанията показва, че вече нищо не е невъзможно.
 

Светът гледа със затаен дъх към мисията на SmartIT, които получиха публично поощрение „Браво момчета!“ от Сатя Надела, Джеф Безос и Елън Мъск, както и одобрително кимване с глава от спортния гуру и най-известен люлински рапър Alex P.

Ще шокираме ли света с успех в тази мисия?

Избери отговор!
Край