Фризьорка попитала Радан Кънев дали е Карлос Валдерама

Mar 17, 2015     zhelyo     4884
НОВИНА ПО СТАТУС - След като лидерът на ДСБ и парламентарната група на РБ Радан Кънев сподели във Facebook статус, че служителка на НАП не го разпознала или не е била наясно, че депутатската работа не е на трудов или граждански договор, а на честна пионерска, Кънев сподели още подобни случки.


Вдъхновен от многото лайкове и медийно отразяване, Кънев продължи да разкрива анекдоти от срещите си с обикновени хора, като най-впечатляваща бе тази за фризьорката Мая, която го сбъркала с легендарния колубмийски футболист от 80-те и 90-те години Карлос Валдерама.


При интервю за зам-министерски пост на братовчедка на свой добър приятел пък Кънев останал сащисан от питането: "Ленин не беше ли с кепе?".
В друг случай пък самият Радан Кънев се попитал: "#КОЙ сте вие?"


За разлика от нашата медия №37 в страна, се очаква другите сайтове да публикуват отделна вест за всяка една случка, придавайки ѝ помпозно, манипулативно или недостоверно съдържание, опитвайки се да го изтъкнат за вярно, докато ние напротив - дори верните неща изтъкваме за неверни само срещу килограм лайкове.


zhelyo

Какво отговорил Кънев на данъчната служителка?

Избери отговор!
Край