ДПС надцака РБ: 1 и ½ избираеми места за Зелените срещу приятелство с Пеевски

Aug 28, 2014     zhelyo     4814
САРАИТЕ НАСРЕД ВИТОШКИЯ ЛЕС  - ДПС примами малката партия на Зелените, чиито преговори с Реформаторския блок пропаднаха поради скъпа кампания, и предложи на природозащитниците 1 и ½ избираеми места в листите си за предсрочните избори.


ДПС няма да иска 170 000 лева, които се оказаха непосилни за Зелените, за да си наемат апартамент в РБ, а поиска приятелството им с Делян Пеевски и благосклонност към облагородителните проекти сред родната природа, подети от неговото семейство.


"Разбрахме се да им дадем едно място в София и половин място някъде другаде, защото Зелените са доста слаботелесни и ще може да комбинират с някоя от първите две позиции за Чобанов или дори самият Пеевски" - коментираха от партията, дала на Прехода ни толкова правителства, извезани от рециклирана душевност.
Зелените пък виждат себе си като гарант срещу продължаване на преяждането с власт от страна на ДПС, след като ще промотират доста консервативен хранителен режим, ангажиран с малка консумация на животински продукти, за да се смали карбоновият отпечатък на Движението.


Междувременно Цветан Василев обяви готовност да си купи 12 челни места в листите на Реформаторския блок, ако му бъде обещано да не му се смеят на пластичната операция.


zhelyo


 

Защо Зелените нямат пари за участие в РБ?

Избери отговор!
Край