Депутати се опасяват, че ще ги заменят с 240 индийци

Jun 24, 2024     zhelyo     1645
СУВЕРЕНЪТ, МОЯТ ПРИЯТЕЛ - Нов страх е завладял Народното събрание на Република България. Според много народни представители работодателят им се готви да ги замени с много по-евтина и трудолюбива работна ръка от Индия.

„Ставаме свидетели на глобализация в действие! Както таксиметровите шофьори се опасяват от индийски шофьори, така и ние сме заплашени от професионално обучени парламентаристи от Индия,“ сподели депутат, пожелал, заслужил и обрекъл се на анонимност, защото е един от 211-те, които никога няма да чуете, че съществуват, защото около 20-ина човека вършат цялата работа, плюс няколко по-ярки клоуна крякат.

Очакванията са индийците да се спукат от работа за парите, които получава средният народен представител у нас, при това без да подозират за евтината храна, която се приготвя за тях с чисти ръце, а не с мръсни крака, както са свикнали.
Заплахата от замяна с чужденци обедини депутатите, които заявиха, че ще се борят със зъби и нокти да не изгубят работните си места и не искат да се чувстват като някакви леснозаменими шофьори или хотелски работници.

В същото време, експерти твърдят, че тази промяна може да бъде от полза за българската демокрация. „Нужни са ни хора, необременени от статуквото. Това е златен шанс суверенът най-после да получи качество от Парламента" - коментира индиец в телевизионно студио, заменил втръсналите анализатори, които дежурят по телевизора.

Да ги заменят ли?

Избери отговор!
Край