Цветан Цветанов се отрече от децата си, били са на тъста и тъща му

Apr 27, 2013     zhelyo     3476
След като в интернет се появи запис от подслушания разговор между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов, Цветанов Цветанов побърза да даде кратък брифинг, понеже са го заболяли ушите от слушане и иска малко да поговори.

 

Със сложна реч, присъща на 4-годишно хлапе, бившият вътрешен министър се отрече от децата си, в които преди ден се закле с аргумент, че не са негови, а са на тъста и на тъщата му. По този начин се оказа, че освен със спестявания за 6 апартамента, родителите на жена му между другото са си направили и 3 дъщерички.
 

Възможна причина затова е, че 6-те им апартамента иначе ще седят празни, а сега за всяка ще има жилище, както и офис, където да бъдат прослушвани телефонни разговори на хора от високите етажи на властта. Очаква се момичетата оттам да научат и първите си вулгаризми.

 

Междувременно подкрепата за ГЕРБ се увеличи драстично, тъй като доста хора подкрепят подслушването, защото така биха могли да чуят свои стари разговори, както може да си прочетат старите чатове и да си припомнят кой какво са лъгали.

 
beasta

Кой подслушва?

Избери отговор!
Край