Българи се разболяха от диабет, четейки сладникави статуси във фейсбук

Sep 28, 2012     zhelyo     5213
Софийски болници докладваха за повишено ниво на диабетици през месеца. Причината за този бум е нарастващата напоследък бройка на лигаво-сладки публикации и статуси в социалната мрежа.

 

Началото на учебната година очевидно е катализирало силни негативни емоции, както и е било причина за пропадането на много връзки на петокласнички, чиято единствена утеха е била споделянето им в интернет. В допълнение - краят на неедна тридневна връзка е ескалирал в тонове изписан лигоч под формата на сладурски и поляти със сироп статусчета. Говори се и за 7 споделяния на песни на Джъстин Бийбър.
 

Един от пациентите в най-тежко състояние е 21-годишният Захари, приет в Пирогов, като състоянието му е критично. Потърпевшият се е оказал приятел на популярна парантия от краен столичен квартал, която след ужасяваща раздяла с едно от интернет гаджетата си, е обнародвала мъката си в четири реда, почти написани на правилен български език. Лабилният организъм на Захари е пострадала на секундата.

 

Полицията обеща да се погрижи за проблема и веднага разпореди едно от поделенията да преустрои дейността си, като служителите на реда ще следят фейсбук за разчувстващи бълвочи, които да докладват пред администраторите на сайта. Ченгетата Людмил и Добрин пък оглавиха екип на ръчканията, целящ да вдига самочувствието на девойките, така че да не публикуват сладко-кисели неща, които не са пиле.

 
Стажант

Сетихте ли се за думата лоботомия, четейки горната не!новина?

Избери отговор!
Край