Българин не е изразил неприязън към нещо, направило други хора щастливи от цели 20 дни

May 30, 2016     zhelyo     9855
У НАС - Нашенецът Георги Подмишнички, родом от Разлог, но живеещ от 15 години в София, не е изразявал у дома, сред приятели или в социалните мрежи своята неприязън към нещо, правещо радостни други хора за рекордния период от 20 дни.


Постижението българинът е постигнал в периода 9-29 май, като рекордният период е прекъснат от негов статус, посветен на това как редица негови приятели се зарадвали, че четвъртъкът се усеща като вторник, а практически е сряда поради двата почивни дни в началото на седмицата.


"Стиснах зъби и пропуснах вълненията от нелепата Евровизия, лицемерния и неграмотен патос от 24 май, радостта на чорбарите, абитуриентските балове и раждането на първородния син на едни приятели. Но т'ва да наричаш четвъртъка вторник и да се правиш на остроумен, ми дойде ту мач. Ебати дебилите" - споделя Георги своя път към рекордното постижение.
Според близки до рекордьора невероятно позитивното му отношение през въпросните 20 дни е било сломено от съдбата на Ходор в Game Of Thrones, който епизод е изгледал именно на 29 май, дори непозволявайки на спойлерите през цялата минала седмица да го ядосат.


"Деба и успелия, сигурно е нагласена работата" - споделиха други нашенци своя прочит на вестта.


zhelyo
Край