Борисов ще е кандидатът за кмет на София на ГЕРБ: Ще го изчегъртам тоя паметник

Mar 10, 2023     zhelyo     3178
СОФИЯ - Бойко Борисов обяви, че ще бъде кандидатурата на ГЕРБ за кмет на столицата след решението на Йорданка Фандъкова да не се бори за нов мандат и да се отдаде на търсене на място за паркиране в Манастирски ливади.

Той припомни, че вече е заемал поста в периода 2005-2009 година и заяви, че тогава градът е бил най-добре, като обеща да върне тези славни времена, преди да изникнат на пъпа на столицата комунистически монументи.

"Писна ми от селяни, отивам си на Московска. Там винаги ми е било най-комфортно. Направих за България каквото можах, но такъв е мат'риалът, пълно е с неблагодарни хора. Обикалям страната и навсякъде има улица Ленин, Георги Димитров и лошо да ти стане. София поне има воля да се декомунизира" - сподели Борисов на обиколка в села из София област.
Кандидатът за кмет на София декларира, че проблемът с жълтите павета ще го реши за 2 минути, ще вдигне стадиони на всички отбори, включително на колкото ЦСКА-та и Левскита се наложи.

"Време е да завърша започнатото преди 18 години. Време е да приключа София. Хубаво е, но не е готово - това скоро ще приключи!" - мотивиран е Борисов.

Бихте ли го подкрепили?

Избери отговор!
Край