Борисов: Не можем да разтурим правителството, докато Меркурий е ретрограден

Sep 5, 2023     zhelyo     1769
В ОГЛЕДАЛО НА КОЗИРЕВ - За Бойко Борисов развалянето на управляващото мнозинство би довело до хаос и нестабилност в страната, ако се случи преди 15 септември, докогато Меркурият е крив.

Той обясни, че планетата на комуникацията и разума влияе негативно на политическите процеси и може да предизвика недоразумения, конфликти и грешки, от които българския народ да се възстановява години.

“Не можем да разтурим правителството, докато Меркурий е ретрограден. Това е астрологически факт, който трябва да се зачита. Ако направим тази грешка, ще имаме сериозни проблеми с Европейския съюз, НАТО и САЩ. Балкански поток ще ни го вземат руснаците. Ще загубим доверието на нашите партньори и инвеститори. Ще се сблъскаме с протести, стачки и социално недоволство. Ще дадем шанс на опозицията да се възползва от ситуацията и да подкопае националната сигурност и суверенитет. Да мине Меркурият и ще говорим.”, каза Борисов пред ГЕРБ Лели, питащи докога ще търпят ПП, а не ГЕРБ да си разпределя едни пари.
Борисов добави, че очаква края на ретроградния период на Меркурий, за да вземе окончателно еднолично решение за бъдещето на правителството и кои ще са кандидати за кмет. Той призова всички политически сили да покажат разбиране и търпение и да не поддават на емоции и спекулации.

"След това ще се видим тайно в манастир да видим дали е праведно да продължим сглобката" - допълни държавникът.

Как върви Меркурият за вас?

Избери отговор!
Край