БОМБА В ЦИК! Изборите ще се проведат по e-mail

Mar 29, 2023     zhelyo     2300
КЛИКБЕЙТ - С небрежна амалгама между клетото ниво на водещите български онлайн медии и актуалната тема, свързана с националната сигурност на България, Не!Новините отново привлякоха няколко десетки клика на гугълските си банери.

Определените от вътрешния министър Демерджиев хибридни заплахи с множество сигнали за бомби в училища и университети, заглужиха сигналите за бомби в редица жълти и кафеви сайтове, тровещи умовете на онези представители на нацията, формиращи мненията си от заглавия, картинки с кратки надписи и сензационни анонимни клипчета, препращани в чата.

"Не се сдържахме. Предизборната истерия ни хвана и нас, въпреки че уж сме я карали вече с няколко бустерни дози избори последните години. Но явно кампанията мутира" - признават от медия №37 в страната и №32 в света. 
Много граждани решиха, че е трудно да се ориентират в ситуацията и се съгласиха да гласуват по електронната поща, като преди това изпратят снимана личната си карта от двете страни, както и дебитната карта за всеки случай.

"Не ми се рискува, дано наесен изборите са по-нормални" - обясни специално за Не!Новините обикновена жена.

Гласувайте в тази анкета по e-mail.

Избери отговор!
Край