Бойко Рашков арестува Станислав Трифонов

Jun 10, 2022     zhelyo     72357
МВР - Късно снощи бе извършена поредна акция по задържането на опозиционен лидер, след като по-рано направи това с Бойко Борисов и участничка в Telegram чатове с главния прокурор Иван Гешев.

Вътрешният министър потвърди ареста, като поясни, че всичко е съгласувано с Лаура Кьовеши, която била казала, че четвъртък срещу петък без арести не може вече.

"Лицето С.Т. (55) бе задържано на дивана си. Срещу него са събрани доказателствени материали, уличаващи го в клатене на стабилността и възпрепятстване на борбата с корупцията" - допълни Рашков.
Същевременно Трифонов отрече да е арестуван чрез статус във Facebook, за който от пресцентъра на Министерството на вътрешните работи обявиха, че е написан от друго лице, а задържаният към момента гледа записи от собственото си шоу отпреди 20 години, когато все още се опитваше да е смешно, а не натопорчено.

ДПС обвини за пореден път Рашков, че упражнява полицейски произвол над хората им, след като преди 3 месеца арестувал Пеевски и от тогава никой не е вижал народния представител.

Ще обвинят ли Трифонов?

Избери отговор!
Край