Бойко Борисов дари 6 от бъбреците си и стана Донор на годината

Dec 2, 2011     zhelyo     23958
Пореден приз, документиращ всеотдайността му към българския народ, получи премиерът Бойко Борисов тази сутрин на специална церемония в сградата на Съюза на дарителите на органи и телесни течности.

 

Както е известно, по-рано тази седмица министър-председателят дари шест бъбрека и подмишница, с което спечели класацията за Донор на годината. На второ място се класира анонимен, но добре запазен труп на моторист.
 

Борисов коментира награждаването си така: "Това не е от сега, шестте бъбрека тази седмица и подмишницата са актуалните, но принудих през годината моите министри да дарят дрехи, буркани и киселомлечни бактерии. Миналата година също дарих 4-5 бъбрека, така че не си мислете, че съм направил това за някаква класация или за PR".

 

Попитан дали се притеснява, че футболистът на Шипка (Драгор) Васил Лукаев може да го изпревари в класацията за Футболист на годината, Премиерът сподели: "Мобилизирах електората на ГЕРБ, както и при местни избори, и имам огромна преднина. Въпреки това пожелавам на Васко да влезе в тройката и дори да изпревари Бербатов. Ако това стане - ще кажа на Любо, докато играем тенис, да го вземе в националния отбор. Не може от топ 3 на футболистите на България никой да не играе за националния..."

 
Междувременно стана ясно, че Борисов е водач и във временното класиране на кинеложка изложба в категория "мопс".
zhelyo

Кой ще победи в тази анкета?

Избери отговор!
Край