Артекс: Бидонът с кисело зеле на Цветан Цветанов е квантов генератор

Apr 9, 2019     zhelyo     6426
СОФИЯ - Една от разкошните фирми, допринасящи за съвременния облик на растящия, но нестареещ град, Артекс, продължи да защитава имиджа си от злостни подигравки и упреци.

Компанията, вграждаща сенки на моми и глаголически псалми срещу уроки в сградите си, избухна миналата седмица, че в сградата Златен век токът ще струва по-малко от 2 стотинки и ще се произвежда от квантов генератор, но няма да видим това чудо, ако строежът ѝ се спре окончателно.

"Ще осъдим и преосъдим всички, дето се подиграват с това. Източникът на квантовия ни генератор е бидонът с кисело зеле на Цветан Цветанов. Затова сме му дали евтини апартаменти на него и неговото семейство - партия ГЕРБ" - обявиха от Артекс.
От строителната компания обявиха, че който им подлива вода, върви срещу самата цивилизация:

"Ние комбинираме традиции и технологии, Цец и Цач, Цвъ и Цвъ. Само бедни духом може да се опитат да протестират срещу това да направим енергиен квантов небостъргач или на места, където е имало еднофамилни къщи да вдигнем блокове с по 20 апартамента, за да вдигнем концентрацията на квалитетно население" - заключиха от компанията.

Какво трябва да се построи?

Избери отговор!
Край