Хитър гларус излъга 5461 жени да спят с него, идвал краят на Света

Mar 26, 2020     ЦИКЛОПА     2909
В ТИНДЕР - Находчив млад мъж успя да накара петхичестиншийсеиедна жени да преспят с него под предтекст, че идвал краят на Света и трябвало "да се действа веднага, иначе утре можело да е късно".

Прозорливият гларус обиколил всички онлайн чат приложения с апел към свободните дами, да помислят сериозно над думите му. За негово голямо очудване, огромен брой жени се навили и така се стигнало до завоеванието.

В мачо средите започна да се шушука, че Дон Жуанът, вероятно е бил рекорда на плейбоя Митьо Пищова, тъй като със сигурност имало и такива, които не си казват.
Митьо Пищова от своя страна се разгневи и сезира Държавната Агенция за Точно Бройкоброене, за да разследва гларуса. От ДАТБ, веднага провериха случая и излязоха със становище:

"Проверихме случая на обявения за Дон Жуан и достигнахме до извода, че бройките му са ФАЛШИВИ, тъй като лицето бърка снимкообмена в чатовете, с реални бройки."

Гларусът пък се защити, че във времена на извънредно положение и изолация и това трябва да се брои. От ДАТБ се въздържат от коментар за сега.

Трябва ли да се броят чат бройките за реални, във времена на изолация и извънредно положение?

Избери отговор!
Край