Над 200 брака сключени заради TaxiMe за година, приложението изпращало точните хора по адреси

Jul 10, 2017     zhelyo     9228
Настоящият текст представлява рекламна публикация с цел Не!Новините да получи пари и всъщност браковете са само 197, а не над 200.

Услугата TaxiMe, с която можете да си поръчате такси без 14 пъти да обясните на диспечерката, че входът ви се намира откъм другата улица, а не тази, която тя ѝ излиза по-близка на картата, изненадващо задмина всички сайтове за запознанства.
 

През последната година са сключени точно 200 брака между доволни клиенти и техните шофьори. Основна причина за това е алгоритъмът, разпределящ оптимално поръчките на база клиентски и служебен ранкинг, разстояние, яркост на Луната, блиц-анализ на феромоните и лични препоръки от Купидон.
 
 
Заради щателния процес по подбор и контрол на таксиметровите шофьори, включени в услугата, използването на TaxiMe се оказва не просто начин за удобен транспорт от точка А до точка Б, а и ценен трамплин за чистата любов. Безумно влюбените пътници оставяли толкова големи бакшиши, че те били зачислявани към сватбената зестра и после с тези пари младоженците си купували апартаменти.
 
 
“TaxiMe щателно проверява качествата на шофьорите - визуални, душевни, астрологически и философски. Контролира ги като една строга, но справедлива тъща/свекърва и следи всичко да е изрядно по време на целия превоз. 83% от пътувалите с TaxiMe, декларират, че са открили истинската любов още от момента, в който само с половин поглед шофьорът е превключил на любимата им радиостанция” - споделят от Обредния дом в Красно село, където са били сключени 36 от браковете.
 
 
Проверка на нашия екип установи, че от TaxiMe работят усилено по това да открият още моми и ергени, покриващи високите им критерии за водачи на такси - обноски, лична хигиена, отзивчивост, чистота и уют в таксито, умение да водят разговор или да мълчат, в зависимост кое е по-уместно.
 
 
Заради изключителната точност, с която TaxiMe изпраща правилния човек, в новите update-и на приложението за iPhone и Android ще бъде включена и опцията да се поръча и служител от обредния дом, за да се спести време и с един курс човек да стигне хем до желаната дестинация, хем и да повиши семейното си положение.

За и против легализирането на такси-браковете?

Избери отговор!
Край