“Екоравновесие” ще кастрира и агресивни хора

Apr 18, 2012     zhelyo     1307
Общинското предприятие “Екоравновесие” вече ще има право да кастрира и агресивни хора, които представляват заплаха за физическата цялост на останалите хора.

 

Агресивни шофьори, темерути, биещи жените и децата си, футболни фенове и терористично настроени кучелюбители - всички ще бъдат залавяни, кастрирани и пускани обратно там, където са взети” - обяви Йорданка Фандъкова на специална пресконференция, която ескалира в бране на липа.
 

Както е известно, редица блюстители на кучешкия комфорт се оказаха по-опасни от глутница, нападнала пакет с долнопробни кренвирши, осигурени им от загрижена гражданка, изпитваща проблеми при социализацията с хора. Именно заради това са делегирани права на “Екоравновесие” да се справи и с проблемните и агресивни хора.

 

Кметицата на София изрази надежди, че по този начин се прави стъпка към изграждането на общество, можещо да води нормални диалози, което не решава различията си със силни звуци и причиняване на болка чрез удряне или по-лошо - чрез caps lock в сайтове.

 
zhelyo

За или против сте използването на нивелир в ръкопашното спорене?

Избери отговор!
Край