Има ли тънкости при онлайн бингото

Apr 13, 2021     zhelyo     2163
Бъде ли споменато името на бингото, в представите на почти всеки от нас изниква голяма група пенсионери, които отбелязват числа в талончетата си с цветни флумастери. Ние обаче мислим, че вече е време да променим така популярния стереотип, а именно, че бингото е скучно! Днес съществуват изключително много млади хора, които се забавляват с бинго играта по… малко по-различен начин. Преди обаче да стигнем до там, бихме искали да ви запознаем с правилата на играта, разновидностите на бинго и коя е най-популярната версия в България, а след това - как можем да изпробваме интернет версията на и къде може да се играе бинго онлайн.

 

 

Правила

 

Правилата на бингото са прости: организира се залог, участниците в който трябва да закупят поне един талон за играта. Всеки от тях е уникален. От машина, съдържаща определен брой топки, се вадят печелившите числа, докато някой от залагащите получи печеливша комбинация. Първият, образувал права линия от изтеглени числа, печели.

Съществуват много разновидности на играта, като у нас най-често може да се види стандартното бинго с числа от 1 до 90. В другите страни обаче съществуват много по-различни вариации - в САЩ например обикновената бинго игра е с числа от 1 до 75. Всеки отделен организатор на хазартното развлечение решава какви да бъдат комбинациите и печелившите линии. Някои дават много по-големи шансове за печалба, като освен класическата права линия, добавят диагонална или в определена форма. Всичко зависи от това къде решим да играем.

 

Онлайн бинго

 
Не е трудно да се досетим, че както всяка игра, бингото също намира място в онлайн средите. Местата, на които можем да открием осъвременената версия на класическата игра, са платформите на онлайн казината, като например PalmsBеt. Там можете да откриете това, което ви интересува по темата.

 

Предимствата на интернет бингото, както и на всяка дигитализирана игра, са удобството, мобилността, възможността да се играе навсякъде и по всяко време. Също така, когато играем онлайн, не е нужно да губим излишно време в приготовления, път и др. Недостатък, разбира се, би представлявала липсата на жива комуникация с хора, ако това е важно за вас.

 

В заключение можем да кажем, че отдавна бингото далеч не е изтърканият стереотип за скучна и безинтересна игра – даже напротив! Според нас дигиталната версия е една доста забавна алтернатива на стандартната игра.
 

Надяваме се да сме ви били полезни. Ако е така, можете да споделите статията с приятели. И не забравяйте – залагайте отговорно и разумно!


 

Край