Нови разкрития: Ето как Гриша Ганчев пръв обидил феновете

Feb 19, 2021     Вежливият лос     2766
НЕ СЕ СЪРДИ, ЧОВЕЧЕ - Градивна критика за хореографията и песните по време на мачовете е отключила скандала между привърженици на ЦСКА и акционера Гриша Ганчев, научиха отлично осведомени източници на Не!Новините.

Стойчо Стоилов е споделил пред близки, че чашата е преляла, след като благодетелят на "червените" е заявил в прав текст, че пеенето е фалшиво и бездушно, а транспарантите - демоде.

Тарторите на Северната трибуна са побеснели от направените забележки и започнала люта разправия. На обвиненията, че Ганчев не разбира нищо от хореография и фен-култура, последният отвърнал с аргумента, че има право да си каже мнението, защото е привърженик на клуба отдавна и го боли много за атмосферата в легендарния Сектор Г, която е задмината в последните години и не е на познатото европейско ниво.
Без да се съобразява с чувствата на феновете, той допълнително налял масло в огъня със забележката, че през последните пет години фен магазинът на "Армията" се управлява аматьорски и не е ремонтиран нито един път.

Нещо повече - въпреки добрите приходи от продажби, новите артикули се правели с некачествена и евтина материя, така че фланелките се обезцветявали и раздърпвали след няколко изпирания, а запалките не били заредени на Петрол.

Разпалената размяна на реплики продължила и на следващия ден във Вайбър, тъй като Ганчев не бил доволен от това, че фен-магазинът не предоставя опция за онлайн пазаруване. Това остро поставяло въпроса дали привържениците изобщо имат желание да го развиват или си играйкат на маркетинг.

Бизнесменът завършил нападките си и с подмятане, че подозира феновете, че не поставят всички сини шалове и знамена на оградата по време на Вечното дерби, а част от наказаните артикули продавали в OLX за собствени облаги.

Ще се сдобрят ли?

Избери отговор!
Край