Домусчиев щял да коментира по-нататъшните мачове на Лудогорец сам

Aug 12, 2014     zhelyo     5668
НАЦИОНАЛНА КАУЗА - Собственикът на Лудогорец (Разград) Кирил Домусчиев, който обяви недоволството си от липсата на патриотичен жар при телевизионния коментар на мача Партизан-Лудогорец по Диема, обяви, че е постигнал договорка със съдържателите на телевизионните права и ще си коментира сам.


Както стана ясно вчера, милионерът е потърсил контакт с ръководството на НОВА, за да бъде набит на кол коментаторът по дъщерната телевизия Диема, задето в няколко моменти от мача не е изпадал в жалък патос относно това колко добре Лудогорец пази резултата срещу отбор с човек по-малко.


Предвижда се още в мачовете срещу Стяуа, в които Лудогорец ще цели влизане в груповата фаза на Шампионската лига, Кирил Домусчиев да хвали отбора си с удивително приятен за абсолютно всеки извънредно пристрастен и по този начин патриотичен коментар.
При всяко отсъждане на съдията в ущърб на Лудогорец ще бъде обявявана война на родината на арбитъра от национален ефир, а лично Домусчиев ще обявява редица санкции за Румъния при всеки по-груб фал, извършен от букурещкия отбор. Междувременно ще тече в долната част на екрана моментна котировка с цените на играчите на Лудогорец, които ще се увеличават с по 20 милиона евро на всеки 10 минути игра.


По този начин медиите у нас ще продължат ведрата традиция да обслужват нелепите виждания на забогателите крупно по време на прехода симпатични хора и всичко ще е супер секси и патриотично.


zhelyo

Обожавате ли пристрастен коментар, когато играят нашенски отбори в Европа?

Избери отговор!
Край