Американци взимат Антон Карачанаков, ще работи в call center

Jan 13, 2015     zhelyo     6401
СОФИЯ - Бленуваният от Антон Карачанаков трансфер бе осъществен по-рано днес, след като доскорошният халф на ЦСКА подписа 6-месечен договор с американска фирма за support на IT-продукти с офис в София.


Карачанаков прекрати договора си ЦСКА по вина на клуба, след което обяви, че не би играл за друг тим в страната, а очаква оферти от чужбина. Именно предложението да работи в call center за американци се сторило на 22-годишния талант като най-примамлива оферта.


"Договорът ми е за един полусезон с опцията да стане безсрочен след 6-те месеца, ако са доволни от мен. Ще имам и ваучери за Billa" - сподели известният с точните си изстрели отдалеч футболист.
Младият футболист е наясно, че в началото ще трябва да се приобщи към новите си колеги, да премине през 2-седмично обучение, с което да се адаптира към новите си функции, но той е убеден, че ще може да впечатли своя team leader.


"В ЦСКА не ми даваха шансове, въпреки че създавах голове и играех добре. Надявам се в новата фирма да ме оценят и скоро да се реализирам така, че аз да имам най-тежката дума, когато с колегите избираме къде да се обядва" - решен бе Карачанаков.


zhelyo

Как ще продължи кариерата на Карачанаков?

Избери отговор!
Край