Възраждане настоява ваксините срещу хомосексуалност да станат задължителни

Jun 13, 2023     zhelyo     3758
В ХИПСТЪРСКА БИРАРИЯ - Партията „Възраждане“ излезе с искане към правителството да въведе задължителни ваксини срещу хомосексуалност за всички деца и младежи в България.

Според председателя на партията Костадин Костадинов, това е единственият начин да се спаси българската нация от разгеяването което заплашва да унищожи традиционните ценности и семейството.

"Трябват поне две дози, защото от веднъж ваксиниран не се става" - обяви той пред медиите.
„Ние от „Възраждане“ сме тук, за се противопоставим на гей лобито, което ни налага своите извратени норми и ни превръща в роби на Европейския съюз и НАТО, вместо да сме роби на Русия. Искаме да защитим българските деца от тази опасна инфекция, която може да се предотврати с ваксинация. Призоваваме правителството да действа бързо и решително и да направи ваксините срещу хомосексуалност задължителни за всички деца и младежи до 18 години“, заяви с почти мутирал глас Костадинов.

Партията „Възраждане“ твърди, че държавата разполага с такива ваксини, но ги крие поради настояването на посолствата да се насърчават децата да променят сексуалната си ориентация.

Според тях, тези ваксини са разработени от руски учени и са успешно използвани в Русия и други страни, които не приемат гей правата и в тези страни няма хомосексуалност, девиации, содомия и извращения.

 

Бихте ли се боднали?

Избери отговор!
Край