Владо Пенев предизвикал земетресението в Гърция

Jan 28, 2014     zhelyo     3242
Актьорът Владо Пенев се оказа причина за земетресението, разтърсило о-в Кефалония в югозападната част от Гърция, предадоха сеизмолози.


Припомняме, че йонийският остров бе разтърсен от 5.9 по Рихтер в неделя, като напрежението в земните недра за щастие не доведе до жертви, но специалисти алармират, че то може да избие отново.


Водещият на "Най-хубавите години от нашия живот" по БНТ1, в което предаване се сблъскват музикалните произведения на последните няколко десетилетия, използва пълния капацитет на гръдния си кош и с все сила изпитва диафрагмата и гласните си струни при обявяването на съвсем обикновени неща като началото на предаването или неговия край. Това според сеизмолозите води до катализиране на тектонични процеси.
"Напрежението в гласа и децибелите, с които той води предаването се е отразило на земните пластове и е избило под формата на земетръс в Гърция. Вярваме, че последствията може да продължат и скоро вулкан в Чили да избухне или циклон пак да вледени Северна Америка" - споделят специалистите.


Сеизмолозите се опасяват, че положението може да излезе извън контрол, ако предаването "Най-хубавите години от нашия живот" съвпадне с някой мач, коментиран от Алекси Сокачев, когато земното ядро можело да експлодира.


zhelyo

Защо се вика толкова много по телевизията?

Избери отговор!
Край