От утре - всички лекари стават анестезиолози

Mar 23, 2017     zhelyo     3881
СТРАНАТА - Нова програма на здравното министерство ще реши всички проблеми на българите веднъж завинаги. Според тази програма всички лични лекари трябва да са завършили анестезиолози.


Всеки един български гражданин ще бъде задължен един път седмично да посещава своето джи пи. Те от своя страна ще забъркват безплатни анестетици на всеки един гражданин, като така ще се приспят всички притеснения на българите. От задълженията по ипотечния кредит през изневерите на половинката до издевателствата на политиците – всичко ще бъде безчувствено за народа.


Така на богатите няма да им пука за техните пари и ще ги раздават с лека ръка. Бедните от друга страна също няма да си дават зор за нищо и няма дори да взимат парите от богатите и така ще се образува финансов излишък в държавната хазна и ще погасим изцяло държавния дълг още тази петилетка и ще предплатим участието си в международното положение за следващите двадесет години.
Хората по улиците ще бъдат усмихнати и позитивни. Няма да има никакво напрежение. Дори по пътищата да стане произшествие хората само ще се захилят и ще продължат по пътя си. Същото важи за спречквания от всякакъв характер. Така ще се намали напрежението върху държавната администрация и съдебната власт и всяка друга бюрократична машина, уред или устройство.


Програмата предвижда и самите лични лекари да бъдат „лекувани“ от своите колеги. От съюза на анестезиолозите в България обявиха, че са готови да се справят с проблемите на държавата.


„Ще оправиме всички, няма да пропуснем никой“ – това заяви в типичния за него двусмислен стил, водещия анестезиолог и бивш министър д-р Мирослав Ненков.


Ba4iq
 

Какво е анестезия?

Избери отговор!
Край