Седмичен не!хороскоп: 19.11-25.11

Nov 19, 2012     zhelyo     4351
Ето ви не!хороскопа за тази седмица. Да му се радвате и да ви радва, като осъзнаване, че е безсмислено да се пуска тото и е време да спрете.

 

Овен – На твърдението, че любовта е по-силна от всичко, могат да се вържат само хора като вас или такива, които не са скачали с парашут в Коиловци.
 

Телец – Време е да се отърсите от вярванията си и да приемете, че не е нормално да не можете да заспите, преди да кажете всички видове молитви и да преброите до 67.

 

Близнаци – Нали знаете хората, които споделят снимки на котки, бебета и чаши кафе във фейсбук? Е, тази седмица ще сте по-зле и от тях даже.

 
Рак – Ако не искате децата ви да отраснат с лошо възпитание и неприличен модел за подражание, веднага ги дайте за осиновяване.

 

Лъв – Вие сте царят на джунглата, което означава, че ще е съвсем естествено да се върнете на село, отколкото да се мъчите в големия град.

 

Дева – Вашата личност е интересна с това, че преди да се появите е било смятано, че не е възможно да има толкова неадекватен представител на човешката раса.
 

Везни – По-голямо наказание от цял ден, прекаран с вас, може да бъде само гледане на комиците на живо или еквивалентът му в концерти на В. Маринов.

 

Скорпион – Огромното ви самочувствие не само, че не е оправдано, ами и бива засенчено от вокални изблици като “Въййй”, "Тъй лъ?" и т.н.

 
Стрелец - Първата стъпка от процеса по отказване на наркотиците е осъзнаването, че това са супер яки неща и въобще няма нужда да ги спирате.

 

Козирог - Нищо от целия ви съзнателен живот не е толкова срамно, колкото фактът, че си пускате доброволно новите български рап песни.

 

Водолей - Всеки изпратен СМС за реалити шоу би трябвало да съкращава живота на изпращача с 10 години. Сами сметнете кога е трябвало да сте умрели.
 

Риби – Не обвинявайте другите за собствените си несполуки, приемете, че просто сте “специални”, от друга страна завършен 8-ми клас си е като висше за вас.

Важат ли хороскопите и за душите на умрелите?

Избери отговор!
Край