Дани Де Вито ще озвучава Кратос от "God Of War" след протести от страна на хора със светла кожа

С ТОВА ШЕГА НЕ БИВА - След всеобщото настъпило недоволство от страна на хиляди представители на беломунявата раса, от "Sony Interactive Entertainment" обявиха, че Дани Де Вито ще озвучава Кратос в новата игра от поредицата "God Of War".

Конфликтите настъпили след като заинтересована млада дама решила да провери кой, аджеба, озвучава нежният баща и кротък бог на войната Кратос. Оказало се, че през годините тази работа е извършвана от чернокожите актьори Терънс Карсън и Кристофър Джъдж. 

"Радваме се, че гласовете ни бяха чути и че сменихме хода на историята"- казаха пред нас протестиращите, като добавиха, че смятат да се насочат към Гърция, където недокоснати ще останат единствено статуите на Медуза - страх ги било да я погледнат.  
Скандинавски богове коментираха, че за момента се чувстват спокойно - личало си, че протестърите вървят хронологично по частите на играта, щом са погнали Зевс и компания първи.

Дани Де Вито не успя да сподели с нас възторга си от така стеклите се обстоятелства, тъй като интервюто ни бе прекъснато от Николина Ангелкова. Министърът на туризма покани протестърите на българското черноморие - имало предостатъчно паметници за бутане!

Кой паметник на културата бихте катурнали?

Избери отговор!
Край