Еволюцията обяви, че продължава напред, въпреки традициите по Йордановден

Jan 7, 2015     zhelyo     4109
НИКЪДЕ, ЩОТО НЕ СЪЩЕСТВУВА ЗА РАЗЛИКА ОТ СЪЗДАТЕЛЯТ, КОЙТО Е В НАШИТЕ СЪРЦА И ПО ПРЕДНИТЕ ТАБЛА НА ТАКСИТАТА - Еволюцията обяви, че вчера по време на традиционните изстъпления по гонене на дървен сувенир в студена вода, си е дала малко почивка, за да погледа и тя малко сеир около агресивни типове с анцузи, но от днес продължава напред.


Движението за адаптация и развиване на биологичните видове посредством случайни мутации, редактирани от Естествения подбор, обяви, че няма да се предаде, въпреки очевидния ѝ неуспех, ескалирал така примитивно по време на водоемните борби, псувни и дива селяния в името на конкурент на Еволюцията.


"Няма да ме откажат тия, ще им пооплета хромозомите, ако вземат да се чифтосат тия бабаити, дето се бият за къшей дърворезба на празник. Продължавам напред!" - закле се Еволюцията в трибагреника и разцелува лъвовете, играещи въображаем плажен волейбол.
Същевременно се роди идеята традиционното мятане за попски кръст в студен водоем да се превърне в редовен национален спорт, който да се провежда по-често от Йордановден.


"Ще разрешим анаболи, оръжия, ще се залага в букмейкърски пунктове, ще се излъчва наживо по телевизията. Ще привлечем туристи и ще доведем така инвестиции" - вдъхновени бяха от религиозната общност, която винаги е по-набожна, ако играе и по някой лев.


zhelyo

Хвърляли ли сте се за кръста?

Избери отговор!
Край