Чрез CRISPRi: С гени на планински кози възрастните хора у нас ще се справят с тротоарите

Oct 10, 2016     zhelyo     6313
БАН - Учени от БАН обявиха, че са получили зелена светлина от държавата в рамките на месец чрез CRISPRi да снабдят всички възрастни и трудноподвижни хора у нас с гени на планинска коза.


Методът за редакция на гени, за който е прекалено нелогично да очаквате особено разяснение от българска медия, за която работят неграмотници, ще позволи на много българи да се справят с тротоарите в страната.


Гените на планинските кози, които са известни с умението си да балансират на отвесни скали и най-вероятно са получили след ухапване от радиоактивен паяк, ще бъдат заложени в ДНК-то на хората и те ще спрат да падат в шахти, да се спъват в плочки и да гънат глезените си всеки път, когато настилката е с ярка и внезапна денивелация.
"Генетичното редактиране на половината хора в България ни излиза по-тънко, отколкото да направим истински качествени ремонти на тротоарите" - обявиха управляващите.


Все още се обмисля, дали техниката да се използва за редакция на генома на жените с привлекателна задница, които разочароват, когато ги изпревариш и погледнеш от другата страна.


zhelyo

ДНК от какво бихте си пожелали за Коледа?

Избери отговор!
Край