Алтернативен Не!Хороскоп за остатъка от седмицата

Sep 20, 2012     zhelyo     2000
Интродукция: за да разберете как са наредени звездите и кармичните кръгове, които чертаят вашата съдба, то имайте готовност да поемете мъжки вашето бъдеще. Нека Алена бъде с вас!

 

Овен – идната седмица се очертава идеална за представилите от мъжката половина на знака. Бъдете в готовност да ви сложат рога, с които да потвърдите, че наистина сте 100% овен.
 

Телец – отворете всичките си чакри и портове на тялото към нови измерения. Краят на септември е добро начало да започнете да изучавате северно-корейски и западно-виетнамски езици, които ще ви направят да изглеждате в пъти по-интелигентни.

 

Близнаци – упоритата ви работа в офиса ще се възнагради с 0.7% повишение на заплатата в работата. Сега е моментът да престанете да плюете в чашата за кафе на шефа, преди да му я поднесете.

 
Рак – в края на седмицата ви очаква неочаквана среща със стари приятели от детската градина. Не се отчайвате ако всеки се хвали с нещо, а вие  нямате с какво – това ви е заложено по default.

 

Лъв – според звездния календар средата на септември месец е време, в което трябва да промените хранителните си навици. Опитайте се поне 1 ден да не мислите само за храна

 

Дева – имате проблеми в леглото, които не знаете на какво се дължат. Съзвездието Малка Мечка ви съветва да не сте маструбирали толкова много на младини.
 

Везни – за пореден път положението при вас е на кантар. Трябва да решите кое е по-важно за вас – да имате пари за алкохол или пари за бензин, с които да разкарвате приятелката си по моловете.

 

Скорпион – пригответе си спестения от заплатата, защото сега е моментът да излезете от панелка и да видите малко свят по чужбината. Ако не можете и не знаете как – и една разходка в Западен парк ще е напредък за вашата оскотяла натура.

 
Стрелец – съдбата ще ви подложи на поредица от изпитания, на които вие все пак трябва да остискате – сами трябва да си платите сметките за ток, вода, телефон и парно, въпреки че от Топлофикация не са го пуснали още

 

Козирог – цял живот сте живели на чужд гръб и сте правили злини на хората? Направете поне една добрина, като дадете единственото от вас, което може да се окаже ценно – дарете семенна течност.

 

Водолей – и тази седмица звездите са брутални към вас. Искате да си купите чисто ново Polo, но търговецът ще ви го продаде с издънен съединител, неизправни спирачки и некачествен амбреаж.
 

Риби – бъдете изключително внимателни с телефонните измамници. Предишния път ви излъгаха да им дадете 500 лв, сега не им преписвайте апартамента си.

 

stefanaki_mustaki

 

Какво ще стане ако се срещнат Лъв, Дева и Риба?

Избери отговор!
Край