Седмичен не!хороскоп: 25.07 - 31.07

Jul 25, 2022     beasta     3199
Овен - Вдъхновени от БСП, искате и вие да задържите ерекцията си до 15 август, ама на вашите години и 5 минути си е постижение.

  Телец - Запознавате се със страхотна и много свястна мацка на бара и едва няколко часа по-късно, когато вече сте в леглото, разбирате, че май имате еднакви гениталии.

  Близнаци - Срам ви е да го признаете, но новите ви обувки струват малко повече от автомобила.
  Рак - Спешно ви се налага да епилирате цялото си тяло, защото хората не са направени да издържат лятото, когато изглеждат така, сякаш са със зимен кожух. 

  Лъв - Спестявате пари за презервативи, като носите сандали с чорапи и по този начин няма шанс да ви се наложи да ги ползвате.

  Дева - Лежите си на плажа и дали заради слънцето или няколкото изпити бири, но си фантазирате как от морето излиза делфин, отвлича досадното ви семейство и ви черпи цаца.

  Везни - Обикаляте хипермаркетите, признавайки, че не търсите нищо, но вкъщи нямате климатик и не се живее.

  Скорпион - Карате разстройство точно преди морето, което малко обезсмисля самото ходене до там.
  Стрелец - Близки ви подаряват батут с тайна надеждата, че ще отскочите от него и ще излетите в неизвестна посока, без да се връщате.

  

Козирог -  Опитвате се да се измъкнете от караница вкъщи със заявяване, че се оттегляте от спора, но номерът не ви минава и пак трябва да спите на дивана.

  Водолей - Намирате голяма пачка с долари, но за съжаление се оказват от Зимбабве и ги ползвате за тоалетна хартия. 


Риби - Надявате се, че в хотела на морето ще има и други майки с деца, за да не се излагате само вие, като им крещите истерично.

Ще мине ли третият мандат?

Избери отговор!
Край