Седмичен не!хороскоп: 20.11 - 26.11

Nov 20, 2017     beasta     4789
Вие сте от този тип расисти, които мразят всичко черно, даже и Черния петък с намаленията, когато не си купувате нищо, но пък не спирате да хейтвате фалшивите промоции и как заради такива неща сме на ей това дередже. Вижте си бъдещето, за да не сте балъци:

Овен - Купувате си чифт нови чорапи, за да имате поне едни здрави преди Коледа, когато знаете, че със сигурност това ще получите от най-близките си.

Телец - Изсипвате два контейнера със строителни отпадъци пред дома на Йорданка Фандъкова, за да усети как се чувствате след всеки ремонт в столицата.
Близнаци - Без да искате, докато готвите руло Стефани, завивате вътре и телефона на мъжа си, за да не гледа курви в инстаграм.

Рак - Страх ви е да се качите на балон с горещ въздух, за да не се изпуснете и да отлетите в неизвестна посока.

Лъв - Страхувате се да ядете от манджата с интересния вид гъби, която е сготвила жена ви, особено след скандала, който се разрази помежду ви.

Дева - Опитвате се да се държите нормално и да не изпопребиете всичките си колеги, с което всъщност бихте решили проблема с наличието на твърде много некомпетентност в офиса ви.

Везни - Не ви пука колко е студено навън, след като така или иначе никога няма да е по-смразяващо от сърцето на бившата ви приятелка.
Скорпион - Вълнувате се от предстоящия Черен петък и възможността да си купите на добра оферта интимна половинка, която да използвате поне 5 години преди да амортизира.

Стрелец - Правите най-вълнуващото откритие в живота ви, а именно това, че всъщност обичате шкембе чорба и ракия.

Козирог - Прекарвате цял ден без интернет и преосмисляте живота си и въобще има ли смисъл да се живее без безкрайно скролване на фейсбук.

Водолей - Слагате си пчелен кошер в хола с идеята да живеете по-здравословно, а това е нещо, което със сигурност ще ви трябва след всичките ужилвания, които ще претърпите.

Риби - Убедени сте, че светът ще свърши в момента, в който предпочетете парче пащърнак пред парче млечен шоколад.

Каква зодия е Господ?

Избери отговор!
Край