Седмичен не!хороскоп: 19.04 - 25.04

Apr 19, 2021     beasta     4017
Овен - За разлика от другите хора, вие се притеснявате от това дали ще има летен сезон, заради това, че ако няма, София няма да се изпразни от досадниците, които лятото ходят на море.

  Телец - Като гледате нивото в парламента и махленските прояви там, се чувствате изискани като английски лорд, въпреки че все още си секнете носа с една ръка като футболистите. 

  Близнаци - Купувате аквариум с рибки на децата, но не им казвате, че рибите са временно там и най-късно до 2 дни ще станат пържено мезе за бирата.
  Рак -  Сега, когато Бойко Борисов вече не обикаля страната с лайвстрийм от джипката, виждате бизнес ниша, която може да бъде запълнена, но не сте сигурни, че вашият 20-годишен форд ще се справи с чукарите.

  Лъв - Едва сега разбирате, че половинката ви е гласувала за “лошите” на изборите, но понеже вече е минало доста време, скандалът, който вдигате е малък и съседите дори не звънят в полицията.

  Дева - Обажда ви се непознат номер, който ви съобщава, че е станала грешка с ваксините и първата доза, която са ви сложили, може да даде бомбаж. 

  Везни - Събирате косми от всякъде и ги хвърляте на различни места у вас, за да покажете на половинката си какво би било, ако имате куче, каквото иска тя.

  Скорпион - Изчислявате, че със сегашното темпо, с което спестявате пари, когато станете на 132 години, няма да ви се налага да работите. 
  

Стрелец - Правите си татуировка с йероглифи, като много внимавате на нея да не пише “пиле със сладко-кисел сос” и успявате само донякъде, защото вместо пиле, уцелвате канджито за патица.

  Козирог - Домоуправителят на блока ви информира, че не сте плащали такси от 2005-та година насам, а вие го контрирате, че това е така, защото не съществувате и сте просто една холограма.

  Водолей - Като бяхте малки си мечтаеха за торта Гараш, кола и гадже, сега 30 години по-късно, желанията ви се свеждат до гараж, кола и любовница.


Риби - Осъзнавате, че животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, в които си казвате “ееееебаси”.

Взехте ли отпуск да зяпате парламентарен сеир?

Избери отговор!
Край