Седмичен не!хороскоп: 18.12 - 24.12

Dec 18, 2017     beasta     5684
Последна работна седмица за тази година преди да си отидете НА някъде, където ще прекарате повече време в интернет отколкото с близките ви хора, вижте си поне бъдещето:

Овен - Цяла седмична ще се чувствате лишени от смисъл и приличие, досущ като песен, продуцирана от Криско.

Телец - Участвате в Съдебен спор като ищец на тема трябва ли децата да се лъжат, че старци с шкембета им мислят доброто и им подаряват играчки.
Близнаци - Не обвинявате шефа си затова, че и тази година няма да раздаде коледни бонуси, вие на негото място дори и коледно парти не бихте направили за павианите, които ви се падат колеги.

Рак - Свръх сложната рецепта за коледните сладки, която ще опитате да приготвите, ще доведе до отваряне на черна дупка и пречупване на времето в кухнята ви.

Лъв -  Оставяте купуването на подаръци за последния момент, за да имате оправдание защо прекарвате толкова време извън къщата, когато има да се готви, чисти, пере, простира и събаря стена на хола.

Дева - Скандал относно кога да се изключват коледните лампички на елхата е на път да направи Коледата ви незабравима в лошия смисъл на думата.

Везни - Нямате търпение да е Бъдни вечер и родителите ви да споделят с подробности какво мислят за вас и безразсъдния начин по който живеете.
Скорпион - Опитвате се да убедите жена си, че покупката на скъп сноуборд си заслужава, защото долната му страна може да се използва като дъска за гладене.

Стрелец - Убедени сте, че коледният дух е това, което се усеща като отворите бидона с киселото зеле.

Козирог - Замисляте се дали не отворите всички прозорци, че да навали и у вас сняг, като по този начин да скрие мръсотията и боклуците, както прави навън.

Водолей - Смело пропускате всички новини, свързани с биткойн, защото така или иначе всички са експерти по темата и ще ви разкажат, без да сте ги питали.

Риби - По вашият коледен календар с шоколад за всеки ден от 1-ви до 25-ти, вече отдавна е станало януари, така че Честита Нова година и да почерпите!

Каква беше годината за зодията ви?

Избери отговор!
Край