Седмичен не!хороскоп: 04.09 - 10.09

Sep 4, 2017     beasta     2162
Ако до оставащите дни до следващото лято ядете по 1 ябълка на ден, ще сте съсипали достатъчно материал за страхотна ракия и няма да сте отслабнали.

Овен - Нямате ясна представа защо продължавате да ходите на работа, след като нито ви плащат достатъчно, нито вие им работите нещо на тия.

Телец - Опитвате се да се престорите на Гърция и да искате безкрайни заеми от Германия или минимум да ви вземат да живеете там, но ако може в някой хубав град, че на село сте си и в България.
Близнаци - Започвате превантивно лечение с търкане на чесън по главата срещу оплешивяване, резултатът е, че дори и да сте плешиви на никой няма да му пука, стига да спре да се носи тая смрад от вас.

Рак - Празнувате Съединението в прекрасно настроение, понеже за първи път от години насам ще свържете двата края благодарение на това, че докато бяхте в отпуск, разчитахте на приятелите ви относно изхранвето ви.

Лъв - По емпиричен начин стигате до извода, че нито един изискан ресторант не си заслужава, ако в него не можете да си поръчате горещо шкембе с две филии хляб и студена бира.

Дева - Опитвате се да прецакате авиопревозвачите, като създавате група във фейсбук за споделено летене, за съжаление никой, който притежава самолет, не иска да го сподели с останалите.

Везни - Въвеждате тол такса на входната си врата като мярка против досадните ви приятели, които държат да ви идват на гости, въпреки че не ги каните.
Скорпион - Закривате сезона на пиене на узо с тъга, но неспирни коментари, че сиренето ни е по-хубаво от фетата, а пък за мусаката направо да не говорим, щото това с патладжана не можете да го търпите.

Стрелец - Купувате на детето си черно-бял таблет, за да не си разваля очите, както и да е наясно със социалния ви статус и да не стане лигльо.

Козирог - Получавате удар по главата заради неспирно и досадно тананикане на “отива си лятото, идва есента”.

Водолей - Усещате, че е дошло времето, в което заглеждате и оценявате гроздето не по-това колко е вкусно за ядене, а какво вино може да излезе от него.

Риби - Опитвате се да обясните на работодателя си, че ще сте далеч по-ефективни ако сега изпаднете в зимен сън и се явите в офиса през пролетта.

Колко цвята виждате?

Избери отговор!
Край