Всички материали в сайта спечелиха таблети
Новините, които пеят техно песни с намигвания
Времето, което се чуди кога ще вали
Политика
След доклада на ЕК - банват България във Facebook
БРЮКСЕЛ - Критичният доклад, който се очаква от Брюксел по механизма за наблюдение, скрито, в храстите, с бинокъл и гузно пипане под панталона, може да остави България без активен акаунт във Facebook.
Общество
БНБ с изненадваща реакция на данни, изнесени от Биволъ
САМО СЛЕД 26 000 ГОДИНИ МЪЛЧАНИЕ - Българската народна банка най-после реагира на данните, изнесени от сайта Биволъ, според които Първа инвестиционна банка е личната социална служба на кипъреца Гошиу.
Култура
Не!Новините скоро с 24-часов TV канал! Вижте Не!Трейлър
ПО ЦИФРИТЕ НА ЦИФРОВИЗАЦИЯТА - Не!Новините докъде с радост, докъде с досада от това, че спират да са маргинален сайт на Интернета и стават централна медия на Балканите, обявяват, че скоро ще се превърнат в 24-часов телевизионен канал.
Свят
Жената, споделяща безумни картинки, пое отговорността за срива на Facebook вчера
ДОБРО УТРО, ПРЕАТЕЛИ, СЪПРОВОДЕНО С КАРТИНКА НА КАФЕ - Жената, качваща си в профила пейзажи на гори, цветенца, котки, честитки, православни календари и теглене на ежедневни късметчета от 18 различни приложения, пое отговорност за срива на Facebook вчера сутринта.
Спорт
Карачанаков пред подпис със себе си, може да работи от вкъщи
НОВО ДЕЛЧЕВО - Доскорошният футболист на ЦСКА Антон Карачанаков изненадващо отхвърли офертите от Байерн (Мюнхен), Челси, ПСЖ и Локомотив (Сф) и обяви, че обмисля да работи от вкъщи.
Не!Ука
Лекари: Да, тъпотата предпазва от и лекува грип
РАЗБИРА СЕ - Здравни експерти от типа лекари, учили дълги години наука, наречена медицина, потвърдиха, че тя е безпомощна пред върлуващия в страната грип и потвърдиха всичко, което пише в сензационалистки сайтове за дебили.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама