Материалите в сайта са наужким.
Новините, които Обама използва за речите си
Времето е 90 градуса в равностранен триъфълник
Политика
Борисов към Маковей: Ти па си много убава!
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Премиерът Борисов отговори на упрека на румънската евродепутатка Моника Маковей, че няма топки да осъществи съдебна реформа и да се бори с корупцията.
Общество
Пращат бежанците на морето, имало бол място за спане
KLETA MAJKA BALGARIQ - Бежанците от лагерите из страната ще прекарат лятото на българското Черноморие, след като руснаците няма да дойдат и може да се провали сезонът.
Култура
МОН за матурите: Идеята е да научим зрелостниците, че животът е несправедлив
МОН - Поредната порция преписани, подсказани и нагласени матури е част от желанието на Образователното министерство да въведе зрелостниците в истинския живот, където правдата е само мит, залегнал в литературата.
Свят
Гриша Ганчев взе лиценза на Путин, Литекс заменя ЦСКА (Москва)
ЛИТЕКС ТАУАРС - Собственикът на Литекс, който ще стане ЦСКА, Гриша Ганчев обяви, че е взел лиценза на своя двойник Владимир Путин и от следващия сезон ще управлява Русия.
Спорт
Най-богатият българин във Facebook опрости дълг на НАП към себе си и получи ЦСКА
ПАРИ ПРИ ПАРИ ОТИВАТ - Най-богатият българин във Facebook купи ЦСКА, опрощавайките дълговете на НАП към него, след като приходната агенция трябва да му плаща лиценз за всяко свое ползване на пари, след като е основният им търговски представител у нас.
Не!Ука
Зрелостници, хранени с ГМО - с по-големи шансове за отличен на матурите
СТРАНАТА - Матурите, които 12-класниците държат днес и по-късно през следващите дни, ще са изготвени така, че да дадат по-големи шансове на учениците, ядящи храни с ГМО.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама