Всички материали в сайта ви доказват, че почти всичко е наред
Новините, които ще ви изкъпят и продадат
Времето не минава и не минава
Политика
Разбраха се: Правителство ще бъде електронно, киборги и дрони вършат реформите
ПАРЛАМЕНТАТА - Преговорите между партийните лидери, техните кукловоди и бай Ставри от Ихтиман, който съвсем случайно попадна в цялата тая патардия, завършиха успешно с решение да се състави първото електронно правителство на страната.
Общество
Цонев и Пеевски поемат ръководството на БНБ. И майка ти
ПАРЛАМЕНТАТА - Депутатите от 43-ото Народно събрание придвижиха към второ четене предложението сегашният шеф на БНБ Иван Искров да бъде замразен криогенно за бъдните поколения, а неговото място братски да се подели от Йордан Цонев и Делян Пеевски. Също така двамата ще се погрижат и за майка ти.
Култура
БНТ Такси се завръща в ефир като БНТ Fake taxi
ТЕЛЕВИЗОРА - Ръководството на БНТ планира да върне в ефир 10-минутните предавания БНТ Такси, в които разнообразни хора се возят за без пари, докато се оплакват от живота или са пияни, луди или суперсвежи пичове. Предаването ще бъде облагородено с хитовия "таксиметров" формат, набрал популярност в Интернет - Fake taxi.
Свят
Ислямска държава праща военна операция в американските училища
АР-РАККА, СИРИЯ - Ислямска държава е готова да предприеме военна операция в рамките на образователната система на САЩ поради неспирните случаи на стрелба от страна на откачили ученици. Това обяви говорителят на квази-държавата Абу Мохамад ал-Аднани.
Спорт
ШОК: Бойко Борисов напусна ГЕРБ, за да поеме Левски
БАНКЯ НА ГОДИНАТА - Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тегли по една пловдивска на политиката, опонентите и проекто-коалиционните си партньори и обяви, че от днес е треньор на Левски на мястото на Гонзо.
Не!Ука
НАСА: От 16 до 22 декември човечеството ще вярва на по-големи глупости от обичайното
ПИШЕ ГО В ИНТЕРНЕТА, ЧУЕК!11! - НАСА, дето ви пуска ХААРП и организира кемтрейлс над прозореца на кухнята ви, рязко се сети да работи за международното благо и предупреди, че между 16-и декември и 22-и декември ще си такова майката.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама