Всички новини в сайта са написани с изрезки от банкноти
Новините, зад които стоят всички олигарси и монополи.
Ех, време да има....времее
Политика
Регистрират Парламента като акционерно дружество
ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР - Народното събрание ще бъде регистрирано като акционерно дружество и ще извършва официална търговска дейност. 
Общество
Приятна и уютна катастрофа взе 3 жертви
ВОЙНАТА НА ПЪТЯ, РУНД ПОРЕДЕН - Катастрофа между два леки автомобила, която изненадващо не е зверска, брутална и ужасяваща, а приятна и симпатична, взе 3 жертви, изненадани са от липсата на потрес журналисти.
Култура
„Ще влезе ли?” - ново шоу, в което известни хора ще си пъхат разни предмети отзад
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Ново шоу с елементи на търсене на таланти, реалити и с участието на любимите популярни клетници на България ще започне наесен по телевизора.
Свят
Великобритания се тресе: Българи и румънци искат премиерската позиция
ЛОНДОН - Великобритания е солидно притеснена, след като в битката за премиерския престол на кралството се включиха български, румънски и полски емигранти.
Спорт
Apple взе ЦСКА, отборът ще продължи да струва прекалено скъпо без причина
АМЕРИКА - ЦСКА се оказа с изненадващ нов собственик след развръзката на акционерния триъгълник Томов-Манджуков-Инджов. Червените вече са собственост на мултимилиардната компания Apple.
Не!Ука
Най-богатият българин във Facebook откри хапче за засаждане на дрехи
Не!много голяма част от заглавието е истина, но вие вече се излъгахте и кликнахте. Сега ще кажете, че ние сме хората, които ограбиха държавата и няма да сбъркате, както когато решихте да ходите на гости последния път и да не пиете. Или когато все пак решихте да дочетете това. 


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама