Всички материали в сайта са написани с молив от Краси Гергов като малък
Новините, които са написани с нокът.
Времето навън ви завижда, че сте вътре...вътре...вътре..
Политика
Вежди Рашидов ще тича гол, намазан с мед, за да има правителство
ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ЕФИР - Поредна доза артикулация на паника и тъга излъчи представителят на ГЕРБ Вежди Рашидов в сутрешен блок, преди да се закълне, че е готов на всичко, за да има правителство, което да му върне парите от КТБ.
Общество
Съдебната реформа ще включва бързи производства във Facebook
ИНТЕРНЕТ - Съдебната реформа ще заложи най-вече на диверсифицирането на правораздавателните органи, които вече няма да бъдат концентрирани в съдилищата, а ще се делегират на будни хора във Facebook и интернет-форумите, имащи повечко свободно време да се ровят из медиите.
Култура
zhelyo говори в TEDx (x-ът не значи версия за възрастни на TED)
По-рано тази година zhelyo позаекна малко пред снизходителната публика на TEDxBG и разказа колко абсурдни родните медии през призмата на медия №37. Ето я речта:
Свят
TTIP причинява рак
ЗА ТЕЗИ, ПОПИВАЩИ ВСЯКА КОНСПИРАЦИЯ КАТО АМЕРИКАНЕЦ - КОКА-КОЛА С ПОНИЧКИ - Трансантлатическо партньорство за търговия и инвестиции (TTIP) освен задължително ГМО и сондиране за шистов газ, ще донесе и рак на всеки жител на Европейския съюз, хрумна на някого за пореден път.
 
Спорт
Контра-истерия за билетите за Лудогорец - Базел
7 ДНИ КЕТЪРИНГ.bg - 83 000 полупакетни билета бяха пуснати за срещата идната седмица между Лудогорец и Базел от Швейцария в турнира от Шампионската лига.
Не!Ука
Нацията в потрес от доброто време, сигурно имало уловка
НАВЪН - Хубавото време, което се случва, докато вие стоите в Интернет и четете тоя текст и още разни глупости, докато отлагате вършенето на полезна работа, със сигурност носи със себе си някаква гадна уловка, убедена е нацията.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама