Всички материали в сайта са написани във възбудено състояние
Новините, които подсказват на Бареков числата от тотото
Времето, което се чуди кога ще вали
Политика
Първо, второ, трето в Не!Новините: Цялата управленска програма на правителството!
МЕДИЯ №37 - Само в Не!Новините и сайтовете за copy/paste ще може да прочетете пълния текст на програмата на правителството, приета между коалиционните партньори и кабинета Борисов.
Общество
Контрабандните цигари наръгаха коза, изнасилиха баба, повърнаха в метрото
НАВСЯКЪДЕ, КОГАТО НЕ ПОТРЯБВА - Контрабандните цигари у нас продължиха с ескалацията на злините, които ебават мамито на всичко и водят до неизбежно нещастие и колапс на моралните устои на нацията.
Култура
Не!Новините скоро с 24-часов TV канал! Вижте Не!Трейлър
ПО ЦИФРИТЕ НА ЦИФРОВИЗАЦИЯТА - Не!Новините докъде с радост, докъде с досада от това, че спират да са маргинален сайт на Интернета и стават централна медия на Балканите, обявяват, че скоро ще се превърнат в 24-часов телевизионен канал.
Свят
КФН глоби Европейската централна банка
С МАЛКО ГЕЛ И ЗАЛИЗАНО НАПРЕД - Комисията за финансов надзор (КФН) глоби Европейската централна банка заради изявленията, че Гърция може да излезе от еврозоната. 
Спорт
FIFA прие националния отбор на Ислямска държава срещу $100 млн.
ЦЮРИХ - Сеп Блатер на светкавична пресконференция, осъществена на столове и маси от пачки с пари, обяви решението на FIFA да приеме в ранглистата си националния отбор по ритане на топка и отсечени глави на Ислямска държава.
Не!Ука
Лекари: Да, тъпотата предпазва от и лекува грип
РАЗБИРА СЕ - Здравни експерти от типа лекари, учили дълги години наука, наречена медицина, потвърдиха, че тя е безпомощна пред върлуващия в страната грип и потвърдиха всичко, което пише в сензационалистки сайтове за дебили.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама