Всички материали в сайта са да си е.... м...........
Новините, от които не се оплакваме
Времето, което е нужно, за да разберете колко време ви е нужно
Политика
Домусчиев излиза на протест срещу монополите, ТИМ и модела #КОЙ
KLETA MAJKA BALGARIQ - Шефът на бизнеса у нас Кирил Домусчиев обяви, че през седмицата свиква протест срещу монополите, след като се обяви срещу високите цени на тока.
Общество
Бесен шофьор потроши американските танкове, засекли го на пътя
ВОЙНАТА НА ПЪТЯ - Войната на пътя взе нови жертви, този път бронирана техника на НАТО. Двата танка на американците бяха изпочупени от лют българин след свада на оживено кръстовище в София.
Култура
Слави Трифонов се сля с Лудогорец
ЦЕЦКА ПЛАНЕТА - Слави Трифонов и Ку-Ку бенд се сляха с футболния Лудогорец, след като стана ясно, че само те могат да напълнят Националния стадион и да обединят нацията така добре, колкото анцуг с три черти.
Свят
Новите евро банкноти ще се разпадат в ръцете на гърци
ЕС - Новите банкноти от 20 и 50 евро ще се разпадат мигновено при попадане в гръцки ръце и ще се материализират обратно в трезорите на Европейската Централна банка.
Спорт
ЕЦБ даде спестеното от гръцката банкова ваканция на ЦСКА
ФРАНКФУРТ - Европейската Централна банка обяви, че спестените от гръцката банкова ваканция милиарди ще бъдат налети в оздравяването на ЦСКА.
Не!Ука
Стопанската академия в Свищов купи контролния пакет акции на Apple
СВИЩОВ - Стопанска академия „Д. А. Ценов“ е новият главен акционер на най-скъпата компания в света - Apple, след като бившият ректор на университета Величко Адамов се отказа от това да получи 500 милиарда лева обезщетение всеки месец до края на задгробния си живот.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама