Всички материали в сайта знаят, че след малко ще се разсмеете
Новините, в които Пеевски инвестира неуспешно
Времето навън заговорничи зад гърба ви.
Политика
Орешарски отговори на Бареков - вдигна 100 от седянка
След като в духа на Великден и пасторалното си излъчване Николай Бареков публикува видео как вдига 100 от лежанка, премиерът Пламен Орешарски реши да не остане по-назад и вдигна 100 от седянка.
Общество
Косата на министър Иван Данов - направена от козина на архар?
 Пореден скандал изникна около името на министъра по инвестиционното планиране арх. Иван Данов, след като стана ясно, че той е разследван от прокуратурата за източване на френски социални помощи.
Култура
Хиляди творци с нетърпение чакат смъртта, за да се сетят за тях във Facebook
Хиляди артисти, художници, писатели, певци и разказвачи на вицове очакват смъртта си, за да се сетят за тях хората във Facebook, предадоха самите те в няколко маргинални медии, които все още им обръщат внимание приживе.
Свят
Русия разчита на граждански отряди да построят Южен поток напук на ЕС
Председателят на управителния съвет на Газпром Алексей Милер обяви, че енергийният гигант няма да спре проекта Южен поток напук на нежеланието на ЕС.
Спорт
ЦСКА поиска отстъпки от държавата, лятната селекция щяла да е само от пенсионери
 ЦСКА поиска отстъпки при плащането на осигуровки на служителите си и обяви планове лятната селекция след 2 месеца да бъде изцяло насочена към футболисти на преклонна възраст.
Не!Ука
Религиозни апологети: TV-поредицата Cosmos е фотошоп!
Религиозни апологети от цял свят се обединиха около тезата, че научно-популярната документална поредица на FOX - озаглавена Cosmos, е нищо повече от CGI, монтажи и фотошоп.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама