Всички материали в сайта са олеле мале
Новините, които ще диктувате на държавния изпит на приятелите си!
Времето е с един час пред вас
Политика
Депутати от АБВ търсят от Динко помощ да разубеди Първанов да не напуска
ОТ БАГАЖНИКА - В стремеж да убедят Георги Първанов да не подава оставка от ръководството на партията, депутатите от АБВ потърсиха помощ от момчето, което най-убедително може да апелира към Бат Гиорги. 
Общество
Ихтиман отбелязва днес 3-и март за 10 години напред
ИХТИМАН - След като община Ихтиман отбеляза вчера 3-и март, на освободената същинска дата на националния празник градът ще отбележи светлата дата за 10 години напред.
Култура
И Азис ще става лорд
ОСТРОВ ЛЕСБОС - За разочарование на феновете на класическата музика в България, кралят и кралица на поп музиката Азис, се отказва от родината ни и по примера на Юджийн Минчев, Елтън Джон и Алекс Фъргюсън отива пред двореца в Бъкингам, за да се разграничи от простолюдието.
Свят
Путин призна: Убих Немцов, защото твърдеше, че роклята е златисто-бяла
КРЕМЪЛ - Владимир Висарионович Путин призна, че той е убил опозиционера Борис Немцов, след като неприязънта между двамата ескалирала още повече покрай снимката с роклята, която раздели Интернета в последните дни.
Спорт
Най-добрият отбор на България за всички времена
Честит 3-и март, българи! В подобаваща за датата публикация ние желаем да ви запознаем с нашата селекция от най-добрите 11 за всички времена. Това е тимът от истински лъвове, който ние избрахме след прецизен анализ на индивидуалните и тимовите качества на всеки един от великите българи, попаднали във Великолепната единадесеторка на България за всички времена.
Не!Ука
Реденето на опашки за семестриална такса в СУ ще се приспада като 1 взет семестър
ПАРИЧНИЯ САЛОН И ДВА ЕТАЖА НАДОЛУ ПО СТЪЛБИТЕ - Регулярното редене на опашка за плащане на семестриалните такси в Софийския университет ще се брои за един семестър, сподели със съчувствие ректорът Иван Илчев.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама