Всички материали в сайта са ГМО.
Новините, които пишем ръчно върху мониторите ви
Времето, което ви казва кога е добре да ви викат Пацо
Политика
Прокуратурата или Следствието изгубили Иван Искров
А СЕГА ДЕ? - Нов скандал ще бележи днешния ден, след като Прокуратурата и Следствието взаимно се посочиха с пръст относно въпроса за Иван Искров, който някак си все още е шеф на БНБ.
Общество
Съмнения за ебола: Милиони се сетиха, че вчера са кихнали, не отидоха на работа
СТРАНАТА - Вчерашната новина за нещо, дето сигурно не е ебола, ама що пък да не се пошегуваме, вдъхнови милиони българи да не отидат на работа днес, разчитайки на твърдението, че са кихнали.
Култура
Реформа: Учениците сами ще си пишат учебниците
МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НЕ!УКАТА - Иновативна реформа ще промени изцяло средното образование в страната, като ще съкрати и милиони в разходи за учебници, предадоха от експертния съвет към МОН.
Свят
Нова крачка напред: Румъния евтаназира хората, които поясняват, когато се шегуват
БУКУРЕЩ - Поредна крачка напред в цивилизационното си развитие направи северната ни съседка, след като отвъд Дунав имат съдебна система, лустрация и линейки, предадоха местни медии.
Спорт
Нацията в очакване Любо Пенев да направи разбор на държавата и да внесе ред
ПРЕД МАЛКИТЕ ЕКРАНИ - След като Любослав Пенев така хубаво разкри, че БФС е средище на посредственост и хора с душевност на сомове, нацията пожела от него да направи разбор и на обществените тайни в други сфери от държавата.
Не!Ука
Тази вълшебна статия лекува грип!
ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ЩЕ ОТКРИЕ ВАШАТА G-ЧАКРА - В предстоящия грипен сезон Не!Новините ви предлагат безплатен, ефективен и разбира се - удивително забавен начин да се излекувате от своите простудни симптоми.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама