Всички материали в сайта са бивши гаджета на Есил Дюран
Новините, които се налага да четеш, заради загубен бас
Времето навън заговорничи зад гърба ви.
Политика
Борисов реже релса вместо лентичка за новото метро
СОФИЯ - Премиерът Бойко Борисов ще пререже цяла релса вместо лентичка с трибагреника по време на откриването на новото метро през април, като за целта ще ползва личната си нокторезачка.
Общество
Назначиха Бареков като преводач в софийското метро
ОКОЛО ЛИМОНОВОТО ДРЪВЧЕ НА ЖИВОТА - Новият политик Николай Бареков замени европейската политическа сцена и стана преводач на съобщенията на английски в столичното метро.
Култура
Не!Новините купиха TV7 за 1 евро
СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ - Ефирната ТV7 бе продадена за 1 евро на съмнителен инвеститор от Интернет, предадоха икономичните издания в страната посредством предателство.
Свят
Конгресът на САЩ праща храни и газирано в Украйна, по-смъртоносно нямали
АКО КАРТОФКИТЕ СА ГОЛЕМИ, ЩЕ ПЛАТИТЕ САМО ОЩЕ РУБЛА - Конгресът на САЩ гласува резолюция, която задължи Барак Обама да въоръжи украинската армия с възможност да обстрелва врага с бързи закуски, захарни напитки и пържено.
Спорт
Лицензът на глада - Новото reality, което ще реши ЦСКА или Левски да оцелее
ПО ЧИЛИВИЗОРА - Един лиценз, два отбора, без правила. Новото reality "Лицензът на глада" ще сблъска вечните съперници ЦСКА и Левски в съревнование, от което ще оцелее само един.
Не!Ука
Обратното на дискриминацията също било зле
ЦЕРН - Най-приятните учени - ядрените физици, откриха, че абсолютната противоположност на дискриминацията също води до неефективно общество, управлявано предимно от дебили, както си е и сега.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама