Всички материали в сайта са просто много дълги поговорки
Новините, които ви ограбиха
Времето, което може да ви направи жена
Политика
Разбраха се: Правителство ще бъде електронно, киборги и дрони вършат реформите
ПАРЛАМЕНТАТА - Преговорите между партийните лидери, техните кукловоди и бай Ставри от Ихтиман, който съвсем случайно попадна в цялата тая патардия, завършиха успешно с решение да се състави първото електронно правителство на страната.
Общество
Топлофикация София: Ще оставим парното пуснато през лятото за компенсация
СОФИЯ - Неуспехът парното да бъде пуснато на София по време на доста студените дни от четвъртък насам ще бъде компенсиран през лятото. Това обещаха от столичната Топлофикация.
Култура
БНТ Такси се завръща в ефир като БНТ Fake taxi
ТЕЛЕВИЗОРА - Ръководството на БНТ планира да върне в ефир 10-минутните предавания БНТ Такси, в които разнообразни хора се возят за без пари, докато се оплакват от живота или са пияни, луди или суперсвежи пичове. Предаването ще бъде облагородено с хитовия "таксиметров" формат, набрал популярност в Интернет - Fake taxi.
Свят
Ислямска държава праща военна операция в американските училища
АР-РАККА, СИРИЯ - Ислямска държава е готова да предприеме военна операция в рамките на образователната система на САЩ поради неспирните случаи на стрелба от страна на откачили ученици. Това обяви говорителят на квази-държавата Абу Мохамад ал-Аднани.
Спорт
ШОК: Бойко Борисов напусна ГЕРБ, за да поеме Левски
БАНКЯ НА ГОДИНАТА - Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тегли по една пловдивска на политиката, опонентите и проекто-коалиционните си партньори и обяви, че от днес е треньор на Левски на мястото на Гонзо.
Не!Ука
След поглед през прозореца: България официално вече е Мордор
НАОКОЛО - След поглед през прозореца се затвърждава впечатлението, че България се е превърнала в Страната на Сянката, където властва Мрачният владетел Саурон.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама