Всички материали в сайта са плод на фантазията на автора.
Новините, които излекуваха доктор Куин Лечителката
Времето не минава и не минава
Политика
ЦИК пуска утре в сайта си и проверка за кого сте гласували през май
След небивалия успех и популярност, с които се увенча модулът за проверка дали даден човек фигурира в някоя партийна подписка за евроизборите, от ЦИК готвят нова функционалност на сайта си.
Общество
Медиите в отчаяние, пожелаха си нова смразяваща кръвта трагедия по Великден
Медиите в България отчаяно стискат палци днес или най-късно утре да се случи някаква потресаваща трагедия, тъй като през почивните дни няма да имат нищо друго освен досадните еднообразни репортажи за Великден.
Култура
Заради студа - все повече българи се обръщат към скандинавските богове
Все повече и повече българи се обръщат към Один и други скандинавски богове заради неприятното метеорологично време навън, както и поради известна доза разочарования от християнския Бог, който за последно е помагал на страната през 1993-а за един гол на Емо Костадинов.
Свят
Ясновидка: Лошото време е Божие наказание, задето България не е вярна на Русия
Ясновидката леля Тянка обясни пред медиите, че необичайно хладното за средата на април време е Божие наказание задето България не е вярна на Русия.
Спорт
ЦСКА поиска отстъпки от държавата, лятната селекция щяла да е само от пенсионери
 ЦСКА поиска отстъпки при плащането на осигуровки на служителите си и обяви планове лятната селекция след 2 месеца да бъде изцяло насочена към футболисти на преклонна възраст.
Не!Ука
Религиозни апологети: TV-поредицата Cosmos е фотошоп!
Религиозни апологети от цял свят се обединиха около тезата, че научно-популярната документална поредица на FOX - озаглавена Cosmos, е нищо повече от CGI, монтажи и фотошоп.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама