Всички материали в сайта спечелиха таблети
Новините с най-висока цена
Времето на вашата реклама тук е с час пред другите сайтове
Политика
Държавата налага всеки ред програмен код с ДДС, IT-фирмите били богати
СОФИЯ - Всеки ред source code, написан в България, ще бъде обложен с 20% ДДС, реши на свое заседание Министерският съвет.
Общество
Не!Новините събират 150 хил. лв. за шега с ПИБ
ИНТЕРНЕТА - Не!Новините обявиха началото на кампания за събирането на 150 средни заплати за София, за да си позволят шега, чийто контекст е линк от Биволъ, който е прекалено скъп за споделяне.
Култура
Не!Новините скоро с 24-часов TV канал! Вижте Не!Трейлър
ПО ЦИФРИТЕ НА ЦИФРОВИЗАЦИЯТА - Не!Новините докъде с радост, докъде с досада от това, че спират да са маргинален сайт на Интернета и стават централна медия на Балканите, обявяват, че скоро ще се превърнат в 24-часов телевизионен канал.
Свят
ШОК! Чернокожа американка роди русначе
КОЛОРАДО, САЩ - 28-годишната американка Тамара, която е важно да се уточни, че е чернокожа още веднъж, освен в заглавието, изненадващо роди бебе-русначе.
Спорт
Домусчиев налива и 30 милиона за кренвирши за зрителите на А група
ТРИБУНА МОЦИ - След като футболните клубове приеха предложението на "Футбол про медиа" за новия договор за телевизионните права, които ще струват 30 милиона лева за пет години между 2016 и 2020 г., Кирил Домусчиев отправи подобна оферта и към телевизионните зрители.
Не!Ука
Лекари: Да, тъпотата предпазва от и лекува грип
РАЗБИРА СЕ - Здравни експерти от типа лекари, учили дълги години наука, наречена медицина, потвърдиха, че тя е безпомощна пред върлуващия в страната грип и потвърдиха всичко, което пише в сензационалистки сайтове за дебили.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама