Всички материали в сайта скоро ще са ваши набори
Новините, които галят котето любовно
Времето е сериозно
Политика
Правителството обещава чудотворна вода, ако не друго
МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ - Ако не реформи, подобрени условия за малкия бизнес или пък секване на корупционните обръчи, блокирали повечето сектори на икономиката, то правителството е готово да услужи на народа с чудотворна вода.
Общество
НСО подменя автопарка с пернишки голфове за по-ясно
ОТБИЙ ВДЯСНО, ОТБИЙ ВДЯСНО - Националната служба Охрана ще замени целия си автопарк с VW Golf и ще има изцяло пернишки регистрации.
Култура
Правосъдната реформа приключи: Пеевски стана съдията в Съдебен спор
ПОД ПОЛАТА НА ТЕМИДА - Правосъдната реформа бе извършена днес, след като следователят-депутат Делян Пеевски бе назначен за съдия в предаването Съдебен спор.
Свят
Гръцки военен пилот отиде с Ф-16 до България и се върна с евтини гръцки домати
ИНТЕРНЕТ - Гръцки военен пилот „запалил" зачисления му изтребител Ф-16 и отишъл с него до съседна България да напазари изгодно.
Спорт
Рибейро звънна на Моуриньо, уреди Бойко Борисов в Челси
ТАНТО ЗА ТАНТО - Треньорът на Лудогорец и най-близък приятел на Жозе Моуриньо - Бруно Рибейро, по-рано днес е клипнал на старшията на Челси, който му е върнал обаждане и са се разбрали да вземе за новия сезон при лондончани Бойко Борисов.
Не!Ука
Миризмите от хората по време на трайните жеги дообогатиха Менделеевата таблица
СТРАНАТА - Неспирните жеги и съмнителните хигиенни навици на народонаселението у нас доведоха до нови открития в областта на химията.
Най-четени
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама