Всички материали в сайта им се иска да бъдат платени
Новините, които погасяват борчове със смях
Времето излезе в обедна почивка вчера и не се е върнало.
Политика
Не!Новините подкрепят Бареков с призив: Не се отказвай от политиката, с теб ни е толкова лесно!
След призива на Николай Бареков в това трудно време медиите да го подкрепят, за да не се откаже от политиката, Не!Новините изразиха подкрепа за стожера на противоолигархичните класови борби.
Общество
Дяволът призна, че спирал светофарите в час пик
 Дяволът публикува класация на своите топ 3 най-зли проекта през последната година в България на страницата си във Фейсбук. Класацията използва като мярка сборното нещастие на всички българи, причинено от действията на Луцифер. 
Култура
Facebook разви алергия, забранява снимките на котки
Любимата социална мрежа на всички жени, страдащи от различни степени на социална неловкост, обяви, че е развила алергия към котки. 
Свят
САЩ: Ще ви оправим времето, ако скъсате връзки с Русия
САЩ изпрати нота до България, в която изразява решителност да оправи времето и да възстанови лятото у нас, ако страната ни спре да слугува на руските икономически и геополитически интереси.
Спорт
Лео Меси стана Мис Национален отбор
В духа на изключителното представяне на Световното първенство, състоящо се с много чести близки кадри, споменаване и очаквания за вълшебства, Лео Меси спечели наред със Златната топка и приза Мис Национален отбор.
Не!Ука
Google разкрива и телефонна линия в България за търсене на неща
Google обяви плановете си да разкрие телефонна линия в България, която да дублира Интернет-търсачката, след като се оказа, че населението у нас не се справя да търси неща.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама