Всички материали в сайта не могат да се четат, ако слушате Криско
Новините, които ви гарантират, че няма да ви се случи почти нищо лошо, ако ги четете..
Времето, което ви казва кога е добре да ви викат Пацо
Политика
10 с последен опит да спаси парламентарната подкрепа за правителството
ПАРЛАМЕНТАТА - Бенефициентът на прокламираната борба с модела КОЙ 10 обяви, че днес ще направи последен опит за стабилизиране на парламентарното мнозинство, крепящо правителството на Бойко Борисов.
Общество
Съмнения за ебола: Милиони се сетиха, че вчера са кихнали, не отидоха на работа
СТРАНАТА - Вчерашната новина за нещо, дето сигурно не е ебола, ама що пък да не се пошегуваме, вдъхнови милиони българи да не отидат на работа днес, разчитайки на твърдението, че са кихнали.
Култура
Едва 3% от постещите го правят доброволно
НСИ - Вече 6 дни продължават Коледните пости, в които православният календар повелява вярващите да не ядат вкусни и смислени неща, съобщават от Националния статистически институт, съпровождайки информацията с актуални проучвания, гарнирани с цифрички.
Свят
Войната в Украйна е вече скучна, негодуват световните медии
ДОНЕЦК - Продължаващите вече над 7 месеца боеве между украинската армия и донецките сепаратисти вече са скучни и е доста нерентабилно да се отразяват, проплакаха световните медии.
Спорт
Тити Папазов ще поеме националния отбор по футбол на България
СОФИЯ - Източници, близки до кухнята на БФС, забелязали Папазов и Борислав Михайлов да обядват на крак кюфтета и да си топят хляб директно в тигана.  В типичния си стил, Тити ентусиазирано разправял как ще превърне лъвовете в Чикаго Булс от времето на Майкъл Джордан, Скоти Пипън и ония третия. 
Не!Ука
Тази вълшебна статия лекува грип!
ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ, КОЯТО ЩЕ ОТКРИЕ ВАШАТА G-ЧАКРА - В предстоящия грипен сезон Не!Новините ви предлагат безплатен, ефективен и разбира се - удивително забавен начин да се излекувате от своите простудни симптоми.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама