Всички материали в сайта са общо 4
Новините, които ви записват за участие в кой е по по-най
Времето навън си е е...п....л.....
Политика
Борисов към Маковей: Ти па си много убава!
ПО ТЕЛЕВИЗОРА - Премиерът Борисов отговори на упрека на румънската евродепутатка Моника Маковей, че няма топки да осъществи съдебна реформа и да се бори с корупцията.
Общество
Борисовата градина ще бъде преместена на мястото на Захарна фабрика
СОФИЯ - Кметката на София Йорданка Фандъкова успокои страстите и опроверга слуховете, че Борисовата градина ще има виенско колело и алеи на 8 нива.
Култура
МОН за матурите: Идеята е да научим зрелостниците, че животът е несправедлив
МОН - Поредната порция преписани, подсказани и нагласени матури е част от желанието на Образователното министерство да въведе зрелостниците в истинския живот, където правдата е само мит, залегнал в литературата.
Свят
Гриша Ганчев взе лиценза на Путин, Литекс заменя ЦСКА (Москва)
ЛИТЕКС ТАУАРС - Собственикът на Литекс, който ще стане ЦСКА, Гриша Ганчев обяви, че е взел лиценза на своя двойник Владимир Путин и от следващия сезон ще управлява Русия.
Спорт
Бербатов се връща в България, купи Пирин и го преименува ЦСКА
БЛАГОЕВГРАД (ЗА ВАС - ПАРИЖ) - Нападателят на френския Монако Димитър Бербатов обяви, че планира да се върне за постоянно в България, където да довърши кариерата си.
Не!Ука
Зрелостници, хранени с ГМО - с по-големи шансове за отличен на матурите
СТРАНАТА - Матурите, които 12-класниците държат днес и по-късно през следващите дни, ще са изготвени така, че да дадат по-големи шансове на учениците, ядящи храни с ГМО.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама