Всички материали в сайта, знаят какво си прочел току що
Новините, които вярват, че много добро си е на добро
Времето е наше. (ние сме масони)
Политика
Кобилкина покани Рефблока на семинар по нищонеказване с красиви думи
Популярното сексуално гуру на хиляди български жени, опитващи се да съчетаят прекаленото ядене с любовта, Наталия Кобилкина, покани за гост-лектори почти лидерите на Реформаторския блок.
Общество
Нацията очаква Бареков да блокира границата, за да я пречертае 2 метра зад него
Нацията е приклекнала с кофичка боя покрай КПП-ата с Турция в очакване на Николай Бареков и съпартийците му да блокират границата, за да може да пречертае държавните предели, които вече да минават зад тях.
Култура
Хора, които не ви говорят нищо, ще стоят в къща-декор или ще ядат пясък
Хора, които навярно нямат никакво значение за вас, ще ядат пясък по единия телевизор, а по другия ще стоят в къща-декор, докато всичко това не спре и телевизиите не запълнят ефира си с нещо друго.
Свят
Страхил Ангелов на предизборно посещение при Ислямска държава
Кандидат-депутатът на БСП от 23-и МИР Страхил Ангелов отново посети Сирия, само че този път осъществи дипломатически контакт с новосформиралата се Ислямска държава.
Спорт
УЕФА: Затваряме сектор А, защото е намазан с горчица, препоръчваме мушама
Мишел Платини, дето не е резервата на Лудогорец или дясното крило на ЦСКА, а шеф на европейското БФС обясни защо е затворен сектор А за мача на Лудогорец с Реал Мадрид.
Не!Ука
Нулев интерес към iPhone 6 - 7-цата щяла да е по-добра, а 5-цата все още ставала
Технологичната корпорация Apple отчете изненадващ нулев интерес към представените онзи ден iPhone 6 и iPhone 6½, тъй като сегашният модел на iPhone - 5s, бил напълно достатъчен за нуждите на средния потребител.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама