Всички материали в сайта скоро ще са ваши набори
Новините, които могат да крещят по-дълго и продължително от Волен Сидеров.
Времето не минава и не минава
Политика
Електоратът сюрпризиран: Ами този Бойко си е същият като от първия мандат!?
СЕЛО ЕЛЕКТОРАЛЕНЕ - Електоратът от няколко седмици достига все по-стабилно до съждението, че през цялото време Бойко Борисов си е същият Бойко Борисов, който управляваше Българи и преди Орешарски.
Общество
40% от бежанците в Македония са туристи от нашето Черноморие с диария
ЛЮЛКАТА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА - Почти половината бежанци, нахлули да търсят луксозен живот в Македония, не са бягащи от войни и насилствени религиозни режими, а идват от българското Черноморие с екзплозивна диария в търсене на клозетпапир.
Култура
Снимат продължението на Карибски пирати на Цариградско
ПЛАВАТЕЛЕН КАНАЛ "ЦАРИГРАДСКО" - След множество спекулации и теории из медиите, се оказа че превръщането в канал на един от основните булеварди в столицата - "Цариградско шосе" е бил планиран и не е плод на нескопосаната работа по ремонта му. В момента там започват снимките на новият филм от поредицата "Карибски пирати".
Свят
Страховито! Взеха Крисия за булка на Путин!
МОСКВА - Нов зловещ план на Кремъл е напът да се осъществи на гърба на българския народ, който ще бъде лишен от своя най-голям изгряващ талант.
Спорт
70% от българите не правят разлика между футболните А и В група
НСИ - Националният статистически институт проучи нагласите на народа и обяви, че повече от 2/3 от българите не могат да различат А група от В група в родния ни футбол.
Не!Ука
Олигофрен изтръгна далака си, мислейки че е устройство за подслушване
КЛИПЧЕ В ИНТЕРНЕТ - Човек с менталните способности на гъши дроб пусна клипче в Интернета, в което изтръгва далака си, твърдейки че това не е практичен орган, а е заложен от илюминатите да го подслушват.
Най-четени
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама