Всички материали в сайта са общо 4
Всички материали в сайта са баджанаци
Времето избяга от Терминал 2.
Политика
Цветан Василев заложил при нотариуси backup-и на Биволъ и NOрешарски
БЕЛГРАД - Банкерът, който яростно кандидатства от месеци за членство в Протестна мрежа, Цветан Василев обяви какво точно е депозирал при нотариуси като застраховка "живот".
Общество
Изгониха от мола майка с дебело дете, хранела го с понички
ПАК НЕНАЗОВАН МОЛ, ЩОТО И БЕЗ ТОВА СА ЕДНАКВИ - Пореден скандал с отношение към родителка в мол е на път да взриви социалните мрежи, както се случва при всяка по-звучна пръдня напоследък.
Култура
Не!Новините купиха TV7 за 1 евро
СТОКОВ БАЗАР ИЛИЯНЦИ - Ефирната ТV7 бе продадена за 1 евро на съмнителен инвеститор от Интернет, предадоха икономичните издания в страната посредством предателство.
Свят
Сидеров: Русия иска да подари на България взетия вчера час
ОГЛЕДАЛО НА КОЗИРЕВ, ЛЕКУВАЩО КЕМТРЕЙЛС - Лидерът на руските националисти у нас Волен Сидеров обяви, че Русия е готова да компенсира България за откраднатия от прогнилия запад вчера неделен час.
Спорт
Вдъхновена от ЦСКА и Левски държавата прехвърли акциите от БДЖ на феновете
МИНИСТЕРСТВО НА ТРАНСПОРТА - Собствеността на БДЖ ще бъде прехвърлена на феновете на железницата. Това обявиха от Министерството на транспорта, след като за поредна година финансовото състояние на компанията е потресаващо.
Не!Ука
Учени: Клонираните мамути ще изчезнат пак заради хората, Глобалното затопляне
ХАРВАРД - Учените от Харвард, които успешно съчетаха мамутско ДНК с геном на слон и се приближиха до възкресяването на косматите гиганти, обявиха, че те сигурно ще изчезнат пак и то по-бързо.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама