Всички материали в сайта са общо 4
Новините, които ще разказвате на маса
Времето, което ви казва кога е добре да ви викат Пацо
Политика
Валери Симеонов предлага по 20 лева на роми, за да ги евтаназира
KLETA MAJKA BALGARIQ - Новият патриот №1 на нацията Валери Симеонов обяви лична програма за подпомагане на ромското население, за да покаже на циганите, че не ги мрази.
Общество
Чудо по Коледа, хората в Люлин спряха да хвърлят боклуци през прозорците
ЛЮЛИН - Предпразнична блага вест дойде от Люлин и няколко квартала от подобен тип в София! Жителите спрели да изхвърлят торбички с отпадъци през прозорците и терасите си, което бе прието за коледно чудо.
Култура
Паметникът на съветската армия ще стане пътуващ атракцион
СОФИЯ - След като паметникът пред НДК ще бъде преместен в Южния парк, за да отвори място за нещо смислено, друг полемичен монумент в столицата ще бъде демонтиран от сегашното си място и ползван за пътуващ атракцион.
Свят
Русия даде на България контра-кредитен рейтинг СЕКСИ
МОСКВА - Рейтинговата агенция към централната банка на Русия подкрепи България, след като страната ни получи кредитен рейтинг боклук от Standard & Poor's.
Спорт
Сензационно: Батков скачил Гонзо с рублата
ул.ТОДОРИНИ МЪПЕТИ, ПРЕДИМНО ГОНЗО - Адвокат Тодор Батков разкри причините за слабата форма на Левски през сезона, след като "сините" падаха като пияно бебе през тази есен.
Не!Ука
Няма ваксина срещу тъпотата, сменят ни чипа чрез лоботомия
СОФИЯ, ПАВЕТАТА - Вчера този месец, след спешни среднощни консултации с европейските лидери, председателят на БАН акад. Воденичаров анонсира създаването на Институт по национална лоботомия. 


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама