Всички материали в сайта премахват тапети безплатно
Новините, които помнят всичките ви гаджета
Времето навън заговорничи зад гърба ви.
Политика
НАТО са пуснали Волен Сидеров, за да изглеждат критиките срещу НАТО смешни
МЕЖДУ ДВЕ ПАЛАЧИНКИ, ЗАЛЯТИ С ОЛИО И ШАМПАНСКО - Волен Сидеров е проект на НАТО да представи критиките към военния алианс по смехотворен начин и така да измести фокуса от същественото.
Общество
Масов бой в офиса, след като нов колега поиска нещо от магазинчето
ФОФИСА - Масово сбиване се състоя между колегите, след като новият колега е казал "да" на въпрос дали някой иска нещо от магазинчето, зададен от един колега, отиващ да си вземе вафла.
Култура
Снимат продължението на Карибски пирати на Цариградско
ПЛАВАТЕЛЕН КАНАЛ "ЦАРИГРАДСКО" - След множество спекулации и теории из медиите, се оказа че превръщането в канал на един от основните булеварди в столицата - "Цариградско шосе" е бил планиран и не е плод на нескопосаната работа по ремонта му. В момента там започват снимките на новият филм от поредицата "Карибски пирати".
Свят
Страховито! Взеха Крисия за булка на Путин!
МОСКВА - Нов зловещ план на Кремъл е напът да се осъществи на гърба на българския народ, който ще бъде лишен от своя най-голям изгряващ талант.
Спорт
70% от българите не правят разлика между футболните А и В група
НСИ - Националният статистически институт проучи нагласите на народа и обяви, че повече от 2/3 от българите не могат да различат А група от В група в родния ни футбол.
Не!Ука
Олигофрен изтръгна далака си, мислейки че е устройство за подслушване
КЛИПЧЕ В ИНТЕРНЕТ - Човек с менталните способности на гъши дроб пусна клипче в Интернета, в което изтръгва далака си, твърдейки че това не е практичен орган, а е заложен от илюминатите да го подслушват.
Най-четени
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама