Всички фантазии са плод на материалите на автора.
Времето на вашата реклама тук е с час пред другите сайтове
Политика
Кобилкина покани Рефблока на семинар по нищонеказване с красиви думи
Популярното сексуално гуру на хиляди български жени, опитващи се да съчетаят прекаленото ядене с любовта, Наталия Кобилкина, покани за гост-лектори почти лидерите на Реформаторския блок.
Култура
Борисов със статуя пред МС, така или иначе щяло да дойде време за това
Парламентарна комисия за паметниците на културата внесе за гласуване в ненамкойсиподред принудително неработещ български парламент предложение за издигане на паметник на Бойко Борисов пред сградата на Дондуков 1. Паметникът на бившия бъдещ премиер ще бъде издигнат в чест на постиженията както през миналия, така и предстоящ негов мандат, донесли на България международен престиж и вътрешно всенародно удовлетворение.
Свят
Сидеров с предизборни мерки за оздравяване на рублата
Лидерът на Атака и руснак №1 в България Волен Сидеров се закле в българския народ, че ако бъде избран за премиер, ще направи всичко по силите си, за да стабилизира курса на рублата.
Спорт
Патриотични BG-журналисти с петиция да се забранят дузпите срещу Лудогорец
Извънредно несправедливата, съдийска, корумпирана и юдеомасонска дузпа срещу Лудогорец в полза на Ливърпул вбеси спортните журналисти в България и те внесоха петиция във FIFA, UEFA и UNICEF повече дузпи срещу разградчани да не се отсъждат.
Не!Ука
Нямало нужда от фракинг у нас, дупките по пътищата били достатъчно дълбоки
Специален доклад, изготвен от Министерството на енергетиката с консултация от експерти от Министерството на околоплодните води и средите, посочи, че няма как да има екологичен проблем с фракинга за нефт и газ у нас.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама