Всички материали в сайта са на ишляме
Новините, които ще диктувате на държавния изпит на приятелите си!
Времето, което знае, че закъснявате
Политика
И Ванга напусна Бареков
Поредно емблематично лице напусна коалиция България без цензура след Ангел Славчев, ВМРО и Евромайките, чиито детски надбавки свършиха.
Общество
Полтъргайст опипва възрастни дами по телефона
Полтъргайст звъни редовно на възрастни дами, изпъшква еднократно и някак си ги опипва, алармираха самите те пред бургаски медии.
Култура
Facebook разви алергия, забранява снимките на котки
Любимата социална мрежа на всички жени, страдащи от различни степени на социална неловкост, обяви, че е развила алергия към котки. 
Свят
Светът отбелязва един век от Първата Световна война с еквивалентна тъпота
През август светът е готов да отбележи един век от избухването (тогава не е имало Фейсбук) на Първата Световна война, като честванията по цял свят ще включват тъпота, нови видове войни и неглижиращо отношение към цената на човешкия живот.
Спорт
ЦСКА освободи Стойчо Младенов, ще го ползва само за мачовете с Левски
Ръководството на ЦСКА се вслуша във феновете и предприе мерки за промяна, като отчете, че Стойчо Младенов носи отговорност за отпадането от Зимбру и неубедителната игра.
Не!Ука
Учени решават спора за автентичното дясно с радиовъглеродно датиране
Учени от катедрата по коректно политическо етикетиране на маргинали се заеха да установят кои са най-автентичните десни в България, за да се спре с един от най-дебилните спорове, касаещи около 16 човека в страната, но занимаващи няколко милиона.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама