Всички новини в сайта раздават нагон в куфарчета
Новините, които ще ви доведат до катарзис.
Времето, което знае, че закъснявате
Политика
Домусчиев излиза на протест срещу монополите, ТИМ и модела #КОЙ
KLETA MAJKA BALGARIQ - Шефът на бизнеса у нас Кирил Домусчиев обяви, че през седмицата свиква протест срещу монополите, след като се обяви срещу високите цени на тока.
Общество
Uber с пореден удар срещу родните таксита: Предлага проститутки и наркотици
СОФИЯ - Компанията за подбив на родните таксита чрез по-хитра услуга Uber зашлеви пореден шамар на българските традиции и обяви, че вече предлага сутеньорство и разпространение на наркотици.
Култура
Квадрат 500 все още очаква първия си посетител, склонен да плати вход
BG LOOВЪР - Националната галерия Квадрат 500 очаква своя пръв посетител, който да си плати за вход.
Свят
Иван Костов, Сорос, Турция и евреите се отказаха от унищожението на България
БАЗАТА НА НАЦИСТИТЕ НА ЛУНАТА - "Публично се отказваме от заговора за унищожението на България и вече няма да пречим на българите да достигнат швейцарците в най-кратки срокове" - това написаха днес в декларация представители на Тайните сили, които вече 25 години теглят България към дъното и не позволяват минималната заплата да стане 1000 евро.
Спорт
Господата Божков и Ганчев сливат А група с В група
НОВО 20 - Бизнесмените господин Гриша Ганчев и господин Васил Божков обявиха, че ще работят заедно за възраждането на ЦСКА, като следващият им план е да слеят А група и В група.
Не!Ука
Стопанската академия в Свищов купи контролния пакет акции на Apple
СВИЩОВ - Стопанска академия „Д. А. Ценов“ е новият главен акционер на най-скъпата компания в света - Apple, след като бившият ректор на университета Величко Адамов се отказа от това да получи 500 милиарда лева обезщетение всеки месец до края на задгробния си живот.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама