Материалите в сайта са наужким.
Новините, които отговарят лично пред Коцето Калки
Времето днес е с изтекъл срок на годност.
Политика
Кунева и Кънев убедили Пеевски да излезе на светло
РЕФОРМАТОРСКАТА КООПЕРАЦИЯ - Лидерите на Реформаторския блок Меглена Кунева и Радан Кънев обявиха като своя победа фактът, че Делян Пеевски изкара на светло част от икономическото си влияние.
Общество
Ужас!11!! Крадци жестоко пребити насред бял ден!1!
СТОЛИЦАТА - Известни и уважавани обирджии от столичния квартал Люлин са били жестоко и неочаквано пребити от недоброжелател насред бял ден.
Култура
Вестник Стандарт излиза с по 5 грама марихуана за чудотворни цели
ЧУДОТВОРНИЯТ СВЯТ НА РОДНИТЕ МЕДИИ - Вестник Стандарт ще излезе в петък или събота с 5 грама чудотворна марихуана, пакетирана този път не от Рефан, а в малки кутии от сирене Лакрима.
Свят
Путин и Медведев днес ще си направят селфи как пазарят в мола
РУСИЯ - След като президентът Путин и премиерът Медведев демонстрираха повече от добри колегиални отношения, блъскайки заедно на фитнес, правейки си скара и пиейки кафенце, двамата ще продължат в този дух.
Спорт
Трансферният прозорец на футбола запецна, не се затвори
КОШМАРЪТ НА АРСЕН ВЕНГЕР - Трансферният прозорец на футбола заяде и не успя да се затвори, след като това бе предвидено да се случи криво-ляво около полунощ.
Не!Ука
Нацията възмутена: Хората нямат какво да ядат, Стивън Хоукинг мисли за черни дупки
БЪЛГАРИЯ - Нацията обяви, че е смущаващо умът на Стивън Хоукинг да бъде ангажиран с природата на черните дупки, след като хората нямат какво да ядат и влагат последните си левчета за лотария с надеждата да си оправят живота.
Най-четени
Offnews
Missis.bg
Подобни


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама