Всички материали в сайта са олеле мале
Новините, които не седнаха от два стола на земята
Времето не минава и не минава
Политика
Баракова прие да бъде евтаназирана, помисли си, че е козметична процедура
ПЛОВДИВ - Отцепилата се от парламентарната група на ББЦ Анна Баракова прие да бъде евтаназирана, след като си помисли, че става въпрос за козметична процедура, с която да намали с 12% излъчването си на дефектна Мая Манолова.
Общество
Цацаров излиза на протест срещу съдебната реформа
СЪДЕБНИТЕ САРАИ - Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че по-късно днес ще излезе на превантивен протест срещу обсъжданата в общественото пространство съдебна реформа.
Култура
В неделя при Дикoff: Светослава Рудолф ще говори с извънземна версия на Тато
МЕЖДУ ДВЕ ЗАРЕЖДАНИЯ НА ВОДА ЗА ПЕНИСА НА САШО ДИКОВ - Тази неделя в Дикoff по НОВА телезрителят ще стане свидетел на първия телемост с извънземното отвъдно, като Светослава Рудолф с помощта на "учените" от Воронеж ще проведе интервю с пренеслия се в извънземно тяло и измерение Тодор Живков.
Свят
София продаде Провинцията на Русия - всички доволни
ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР - Комисията по защита на конкуренцията от уроки и вуду позволи дългоочакваната сделка между София и Русия за продажбата на имагинерната земя отвъд Околовръстното.
Спорт
Залагат активите на КТБ на победа за Лудогорец срещу Базел
БНБ - Управителят на Централната банка Иван Искров обяви, че е отворен акаунт на КТБ в сайт за залози, за да може в сряда да бъде запълнена дупката в банката, след като всичките ѝ активи бъдат заложени на победа за Лудогорец над Базел.
Не!Ука
Немски вирусолози: Шкембе чорбата предпазва от ебола
КЬОЛН, НЕМЦИЯ - Германски учени от Kutteln Suppe Akademie във Кьолн откриха, че при употребяването на добре познатата за балканите шкембе чорба, човешкият организъм отделя противовирусни ензими, които ни защитават от заразяване от вируса ебола.


Не!Новините © 2009-2014 | Условия за ползване | За нас | За реклама