Младежи посетиха Джъмбо, без да се снимат с някоя от маските

Jan 3, 2014     zhelyo     3399
Група младежи между 16 и 24-годишна възраст доказаха, че чудеса се случват не само по Коледа. Приятелите от село Вакарел посетили столицата и магазин от веригата на Джъмбо, откъдето закупили вещи за дома и други предмети, чието единствено предназначение е да вземат място, събирайки килограми прах междувременно.


За всеобща изненада младите успели да прекарат около час в магазина, без да си направят нито една снимка с някоя от маските или друг реквизит, която да качат после в социалните мрежи.


Да, лишихме се от 2-3 съжалителни лайка, но замислете се на ден колко чичовци и лели със съмнителна хигиена нахлузват същите пособия, с които се снимат връстниците ни, преди да закупят анти-стрес топка на изхода за лев и 99”, аргументираха се младите, хвалейки се, че дори са отказали найлонова торбичка.
Според психолози снимка от Джъмбо е точно толкова оригинално и забавно, колкото може да е само Румен Луканов или еквивалента му в митохондрии.


Същите прогнозират, че друга малоумна тенденция, каквато са кифленските снимки в моловете, също ще отпадне, когато позволят на охраната да раздава отрезвителни шамари и ритници в кокалчетата на подрастващите момичета.


beasta

Имате ли таково снимкито?

Избери отговор!
Край