Всички материали в сайта ви доказват, че почти всичко е наред
Новините, които бяха извадени от Царичината дупка.
Времето, което ви казва кога е добре да ви викат Пацо

Политика

Понижиха Бойко Борисов, пак стана кмет на София

29.05.2012 00:34 прегледана 630 пъти

Бойко Борисов изненадващо бе понижен от поста си на министър-председател, след като вчера шефът му го намерил заспал на бюрото посред работно време.

 

Сега премиерът отново ще бъде кмет на София, каквато беше предишната позиция на бившия пожарникар, учител по бойни изкуства, охранител, секретар на МВР и free-role халф на "Бистришките тигри". Това се явява и първо падение в кариерата на лидера на ГЕРБ, като не е ясно как той ще приеме нещата.

 

"Шефът изобщо не пожела и да чуе оправданията на Борисов, че обикаля по командировки страната и не е спал от март" - коментира човек, работещ на съседното бюро на премиера и станал свидетел на понижението.

 

Това не е първият пример на понижен премиер на страната - Жан Виденов бе понижен до учител, Иван Костов до жена, практикуваща йога, а Симеон Сакскобургготски бе понижен от цар на премиер. Същевременно Сергей Станишев все още е безработен без големи перспективи, след като на 46-годишна възраст има едва 4 години стаж.

 

Очаква се оше утре Борисов да излезе на среща с бездомните кучета в София, за да изслуша исканията им пред медиите и да ги наръкостиска.

 

zhelyo

 

Анкета
Понижавали ли са ви?
Гласувай
С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.


Не!Новините © 2009-2015 | Условия за ползване | За нас | За реклама